Mr Blues featuring Ann Kristin Hedmark

Nordanåteatern, Skellefteå

Mr. Blues är en ny hårdsvängande, bluesmättad kvartett, vars medlemmar har många års erfarenhet av konsertverksamhet både nationellt och internationellt.

Håkan Lewin – Altsaxofon

Håkan har under flera årtionden turnerat från Kalifornien i väster till Sibirien i öster. På sin meritlista har han spelat med världsartister som Tina Turner, Georgie Fame, Thad Jones m.fl. för att inte tala om ett antal år i Gugge Hedrenius Big Blues Band

Kettil Medelius – Klaviatur
Hasse Larsson – Bas 
Jonas Backman – Trummor

Ann Kristin Hedmark har samarbetat och turnerat med fantastiska musiker, allt från en ackompanjatör till storband, både i Sverige och utomlands. Repertoaren har naturligtvis med tiden förändrats. Från att de 10 första åren bestått av topplistornas pop och soul-låtar, är det idag jazz och blues, eller visor i ”latinstuk” som gäller. Under sitt långa liv som artist har hon erhållit ”Jan Johanssons stipendium” år 2003, samt det första ”Monica Zetterlund-stipendiet” som delades ut år 2006. I år firar Ann Kristin dessutom 60 år som artist så vad kan vara lämpligare än en konsert på den gamla hemmaplanen även om hon numera är mantalsskriven i Täby.

Foto Ann Kristin Hedmark: Mikko Paavola

Boka
26feb 19:00 - 21:00 Nordanåteatern

Kontaktinformation

Ernst Westerlunds allé
Skellefteå
Kontaktperson: Mats Åkerström
Telefon: 070-3188318

Arrangör: Jazzklubben Boston

E-post: mats@akerstrom.nu
Hemsida: www.skelleftejazz.se

Mer från Nordanåteatern

Utbud

Prisinformation

  • Medlem 300.-
  • Ej medlem 375.-
  • Ungdom 0.- (Vid dörren i mån av plats)

Hitta hit