En kväll med Ted

Trappscenen, Sara kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

260 kr
Mat ingår i priset och allergier anmäler man vid bokning.
Visa alla priser

Precis som många andra har Daniel Sjöberg en livslång kärlek till Ted & Kenneth Gärdestads fantastiska musik, men det var när han spelade en av huvudrollerna i Gärdestad-musikalen ”Sol, vind & vatten” på Chinateatern 2015 som han förstod vilken enorm bredd deras musik har.

”En kväll med Ted” bjuder på många av brödernas största hits, men även några mindre kända guldkorn. Allt i personliga tolkningar av Daniel och gitarristen Ole Ornered.
-Ända sedan jag var med i ”Sol, vind & vatten” har jag velat göra en konsert med Ted och Kenneths fantastiska musik och jag är så glad att det äntligen blivit av. Jag kände att jag ville göra konserten utomhus eftersom så mycket av deras musik känns synonym med den svenska sommaren. Det ska bli så oerhört fint att få möta publik igen, säger Daniel Sjöberg.

Sångaren och skådespelaren Daniel Sjöberg har varit i Skellefteå och spelat tidigare med sin föreställning ”Bellman – visor & bekännelser”.

Daniel har även gjort huvudroller i en mängd musikaler, bl.a. ”Sol, vind & vatten”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Broarna i Madison County” och nu senast ”Äppelkriget” på Helsingborgs Stadsteater. Man har även kunnat se Daniel i TVproduktioner som ”Beck”, ”Måste gitt” och ”Finaste familjen”.

Lunchteater kl. 12:00 – mat från 11:30: Sparrissoppa. Ingår mjukt bröd, fröer, kaffe och torrkaka.
Middagsteater kl. 18:00 – mat från 17:15: Henriks goda köttsoppa med klimp. Ingår baguette, smör, ost, kaffe och torrkaka.

Boka
30mar 12:00 - 13:00 samt 18:00 - 19:00 Trappscenen, Sara kulturhus
31mar 12:00 - 13:00 Trappscenen, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Torggatan 7
Skellefteå
Kontaktperson: Maria Asserud
Telefon: 0910-715615

Arrangör: Västerbottensteatern

E-post: maria.asserud@vasterbottens...
Hemsida: vasterbottensteatern.se

Prisinformation

260 kr lunchteater

315 kr middagsteater

Fakta

Medverkande:

Daniel Sjöberg och Ole Ornered

Hitta hit