Jesper Odelberg och Bandet Går: Inte helt 100

Folkparken, Skellefteå

DHR firar 100 år! INTE HELT 100 är en föreställning om livets skörhet och kampen för att behålla människovärdet, levererad som en mosaik av upplevelser från Jesper Odelbergs liv. Framförd med humor, allvar, sång och musik.

Jesper Odelberg turnerar med bandet Går. 

– Det blir en show med humor och allvar och mycket musik. Vi har ett skitbra band som jag är otroligt glad över att få vara en del av, säger Jesper Odelberg.

Jesper Odelberg är rutinerad artist, främst känd som ståuppare men har också skådespelat på scen och i radio, medverkat i norsk tv och skriver egna visor.

– Man kan säga att jag är nere i visträsket, säger Jesper Odelberg. Vi kommer att framföra både mina och andras alster.

Turnén är en del DHR:s hundraårsjubileum som kommer firas i hela landet under 2023.

För några år sedan var Jespers Odelbergs liv totalt upp och ner, med en kropp som var utmattad, full med smärta, en mängd olika åkommor och problem som begränsade hans liv. Han bestämde sig där och då att kämpa och ta sig igenom för att sedan fira det med en musikföreställning tillsammans med sitt band.

– Jesper Odelberg är en fantastisk artist och en ikon inom funktionsrättsrörelsen. Vi är oerhört stolta och glada över att fira vårt hundraårsjubileum tillsammans med honom, säger Åsa Strahlemo, förbundsordförande för DHR. Han blandar skratt och smärta i sin föreställning och är en av de många som bidragit till att göra oss med nedsatt rörelseförmåga mer synliga i samhället. Dessutom är ju både han och DHR födda i Göteborg, så vi har mycket gemensamt!

För mer info, se dhr.se/dhr-100-ar.

Arrangör: DHR i samarbete med ABF Skellefteå

Boka
28apr 19:30 - 21:00 Folkparken

Kontaktinformation

Folkparken
Skellefteå
Telefon: 08-6858000

Arrangör: DHR, Delaktighet Handlingskraft Rörelsefrihet

E-post: info@dhr.se
Hemsida: Dhr.se

Prisinformation

349kr

Fakta

Dörrarna öppnas kl 19. Föreställningen pågår i 90 min. utan paus.

Hitta hit