Linnea Henriksson

Scen 1, Sara kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

500 kr
Pris inklusive serviceavgift.
Visa alla priser

Med målet att skapa extra minnesvärda liveupplevelser för publiken ger sig Linnea Henriksson under våren ut i Sverige med den lilla turnén. En turné som är utformad för att passa unika platser som kan leverera roliga och mäktiga upplevelser för både publiken och Linnea själv. 

För skelleftepubliken är hon en uppskattad artist och när hon nu återvänder till Skellefteå under senvåren med den lilla turnén blir det hennes första besök på Sara kulturhus.

Linnea Henriksson visa att alla har rätt till högkvalitativ livemusik, oavsett var man bor. Hon hoppas göra Sveriges musikscen mer jämställd genom att aktivt leta efter andra ställen än “de vanliga” och bokstavligen välja nya vägar i hopp om att fler följer efter. Målet är skapa fler stopp på den svenska turnékartan och locka nya människor, arrangörer som publik, till världens bästa ställe - scenen.

Som Linnea själv säger;

Handen på hjärtat. Var har du fått din fetaste liveupplevelse någonstans? För mig är det närheten som skapar magin varje gång. Därför ska jag, senvåren 2023, ut på turné till de mindre, mer intima, spelplatserna för en “vi var där”-upplevelse som bara kan ske just där, just då. En turné som tar sig utanför de “vanliga” stoppen och istället åker till de som ofta “glöms bort” i de större sammanhangen. För att det är kul. För att det är viktigt. För att det inte finns något mäktigare.

Linnea Henriksson har gjort sig känd som en svensk popsångare och låtskrivare. Sedan sin entré i Idol 2010, har hon blivit en älskad och folkkär artist genom sina tre fullängdsalbum, en jul-EP och sin uppskattade medverkan i “Så mycket bättre” 2018. Hennes musik har spelats över 200 miljoner gånger och hon har tagit emot prestigefyllda priser som P3 Guld (Årets artist 2012, Årets pop 2019), Alice Babs Jazzstipendium 2015 och utsågs till Folkets hus och parkers ”Ulla Billquist stipendiat” 2016.

Som liveartist är Linnea en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Hon låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack. Det blir “på riktigt”, som hon själv skulle beskriva det.

Vid sidan av sin artistkarriär har Linnea blivit ett uppskattat sällskap hemma hos svenska folket genom prestigeuppdrag som programledare för Melodifestivalen 2020, återkommande programledare/reporter för Musikhjälpen och i somras kunde vi höra henne avsluta årets ”Sommar i P1”.

---

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget.
Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 45 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

---

Sugen på härligt mingel innan konserten?

Inför konserten har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. 
Serveringen öppnar 45 minuter innan konserten börjar.

Välkommen!

Boka
14maj 19:00 - 20:45 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud

Prisinformation

Priser (inkl serviceavgift):

Första parkett: 500 kr

---

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller Info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: ingen

Konsertens längd: 1 timme, 45 minuter

Hitta hit