ROBIN KADIR - Summertime Music & Life Festival

Norrvalla Idrottsplats, Skellefteå

Robin Kadir aka Sveriges hetaste hiphop-DJ. Han började sin DJ-karriär 2017 och har sedan dess turnerat runt i landet och spelat på klubbar som Port du Soleil, Berns, Club Monday Tylösand och även på festivaler som Lollapalooza Stockholm och Way Out West i Göteborg.
Kadir har även tagit sin musik utomlands och spelat på Boston Calling Festival i USA och Oceans Beach Club i Spanien. Förutom egna DJ-set har har spelat med liveakter som Dani M, Jireel, Stor, Linda Pira etc samt varit förbands-akt för artister som Travis Scott, Eminem, Tyler the Creator, Stormzy och Billie Eilish.

I maj 2019 släppte Kadir sin debutsingel ’Corazón’ som gästades av Mwuana, Simeon och Jamzey. Låten blev en sommarhit och har över 2.100.000 streams på Spotify. Låten följdes upp med ‘Baila’ och nu senast ‘Sanka’ feat. Jireel, Macky och A36. Kadirs tredje singel har dominerat på topplistorna i Sverige ända sen den släpptes.

Idag fredag den 17 mars släpp hans nya singel med Asme och i början av sommaren 2023 kommer ett album. Men nu först så hälsar vi honom välkommen till Skellefteå Summertime!

Boka

Kontaktinformation

Norvallagatan
Skellefteå
Telefon: 046-0705703877

Arrangör: Skellefteå Summertime Music & Life Festival

E-post: info@summertime.nu
Hemsida: https://www.summertime.nu/

Mer från Norrvalla Idrottsplats

Utbud

Prisinformation

För aktuella priser se: https://www.summertime.nu/biljetter/

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och online på Ticketmaster, klicka på boka knappen

Hitta hit