Inflyttardagen

Nordanå, Skellefteå

Välkommen till Inflyttardagen!

En chans att lära känna Skellefteå. 

Vi vill att du och alla andra som nyligen har flyttat hit till Skellefteå verkligen ska kunna trivas här. Därför bjuder vi en er alla till Inflyttardagen, där vi tänkte ta chansen att tipsa om allt spännande som platsen erbjuder. En stor mängd föreningar, organisationer och företag finns på plats, med både aktiviteter och erbjudanden som är intressanta för dig som nyinflyttad. Dessutom tänkte vi på kommunen berätta lite om våra olika verksamheter. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt på livet i Skellefteå. 

Hela familjen är självklart välkommen. Inflyttardagen bjuder på alltifrån utomhusaktiviteter och pyssel, till möjligheten att möta arbetsgivare och delta i tävlingar. Med andra ord finns det något att göra för både små och stora. Plus chansen att lära känna både gamla och nya Skellefteåbor.

Temat för 2023 är picknick. Ta gärna med en filt och tilltugg för att njuta av en dag utomhus på härliga Nordanå. Skulle det vara dåligt väder har vi ordnat så att det går att vara inomhus. Det kommer även att finnas möjlighet att provsmaka och köpa mycket gott från Skellefteås lokala producenter och andra leverantörer.

Inträdet är givetvis gratis. Men du behöver ta med den här inbjudan som biljett. Till vissa aktiviteter behöver du anmäla dig då det finns begränsat antal platser, men annars är det fritt att komma och gå som man vill. För dig som åker bil finns det gott om parkeringsplatser, men det är även möjligt ta bussen till centrum, cykla eller gå.

Vi ses!

För mer info, vägbeskrivning, fullständigt program och anmälan till aktiviteter: skelleftea.se/inflyttardagen 

18jun 11:00 - 16:00 Nordanå

Kontaktinformation

Ernst Westerlunds allé
931 32 Skellefteå
Telefon: 0910-735000

Arrangör: Inflyttarservice Skellefteå kommun

E-post: marknad@skelleftea.se
Hemsida: https://skelleftea.se/plats...

Hitta hit