Pontus Lindman - Moments

Nordanåteatern, Skellefteå

Låt dig vaggas in i spektakulär magi, suggestiv tankeläsning och hög chockfaktor. En fantastisk föreställning där dina minnen, erfarenheter och de val ni gör i publiken är avgörande för upplösningen. Omsluts av ett mäktigt historieberättande där allt får en mening och knyts ihop innan slutet.

Den prisbelönta magikern och utbrytarkungen Pontus Lindman har gått från Bråvallafestivalen, Musikhjälpen och Världens farligaste korttrick inför 100 miljoner tittare i Britain's Got Talent till vinnarplatsen i svenska Talang 2023. Med den bejublade föreställningen The Conspiracy på Cirkus i Stockholm blev det publikstorm och utsålda hus. Nu kommer han till Skellefteå!

Hans häpnadsväckande magi och förbluffande berättande, som knyter ihop showerna, har tagit Pontus Lindman från lilla Smedjebacken i Dalarna till de stora scenerna i Storbritannien, Singapore och så klart USA. Nu åker Pontus Lindman på Sverigeturné och kommer med nya magishowen Moments till 18 städer.

»Nutiden och det förflutna knyts ihop till en unik upplevelse för varje uppsättning av showen, helt beroende av åskådarna, med alla våra minnen och stunderna vi delar tillsammans på plats,« säger Pontus Lindman.

Säkra din plats till den häpnadsväckande magishowen Moments – och bli fullständigt golvad av det fantastiska, effektfulla och omöjliga!

Rekommenderad åldersgräns är 7 år. Showen är ca 85 minuter utan paus

Boka
02mar 19:00 - 20:30 Nordanåteatern

Kontaktinformation

Ernst Westerlunds allé
Skellefteå
Kontaktperson: Magnus Tunmats
Telefon: 8-362221

Arrangör: Kulturaktiebolaget

E-post: biljett@kulturaktiebolaget.se
Hemsida: www.kulturaktiebolaget.se

Prisinformation

360 kr + Serviceavgift

Hitta hit