Föreläsning - Vi ses i himlen

Skellefteå

Från mörker och tankar om självmord till verktyg som räddar liv! En livsviktig föreläsning om skam, skuld & psykisk ohälsa! Var med denna kväll och bryt tystnaden!

Kämpar du - eller någon du känner, med psykisk ohälsa eller beroende? Känner du igen känslan av skam och rädsla inför att berätta för omgivningen?

Den här föreläsningen handlar om ett av Sveriges största samhällsproblem som få vågat prata om - tills nu! Du får insikter, konkreta verktyg och stöd för att hantera skam, skuld & stigmatisering.

Niclas Aronsson har varit där. Han satt med självmordsmeddelandet i sin hand, redo att avsluta sitt liv. Han har idag tagit sig igenom denna mörka tid och är en av Sveriges ledande terapeuter och föreläsare.

I höst är han aktuell med andra delen av föreläsningsturnén “Vi ses i himlen”. I våras fick den 4,9/5 i betyg av de drygt 1500 besökarna. Under dessa 90 minuter delar Niclas med sig av sina erfarenheter och ger dig också det verktyg som hade kunnat rädda honom från 10 år av psykisk ohälsa!

“Under föreläsningen berättar jag om min 10-åriga kamp med psykisk ohälsa, spelberoende & suicidförsök - och vad det tillslut var som hjälpte mig att äntligen vända mörker till ljus”


▫️ Efter föreläsningen har du:
- Insikter & kunskap om skam, skuld & samhällets stigmatisering kring psykisk ohälsa och beroende.

- Kunskap för att bryta tystnaden och erbjuda stöd till din omgivning.

- Verktyget KAS: Skillnaden som gör skillnaden för både dig själv och hela din omgivning!


Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa eller beroende - både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

Boka
05mar 18:00 - 19:30

Kontaktinformation

Laboratorgränd 13
Skellefteå
Kontaktperson: Niclas Aronsson
Telefon: 072-3926424

Arrangör: Niclas Aronsson

E-post: hej@niclasaronsson.se
Hemsida: https://www.niclasaronsson.se

Prisinformation

Ungdom upp t.o.m. 18 år: 195 kr

Vuxen: 295 kr

Hitta hit