Yoga dig stark inifrån och ut - en helg med Josephine Selander

Zoloz Yogastudio, Skellefteå

Prisexempel

1200 kr
Hela helgen med rabatt
Visa alla priser
YOGA DIG STARK INIFRÅN OCH UT
Häng med på en yogahelg där du får smarta tips hur yogan gör dig stark - I kroppen och knoppen.

Styrka kan betyda många olika saker. Den här helgen tar vi ett helhetsperspektiv där både kroppen och sinnet få vara med. Dels stärker vi de stora muskelgrupper, dels de små och ”bortglömda” musklerna som är så viktiga för hur lederna mår. Dessutom pratar Josephine utifrån sina kunskaper om filosofi och ACT om hur yogans filosofi har en stärkande effekt på oss.

Du kommer att få massor av olika tips hur din vardagsyoga kan fungera som kroppens och själens batteriladdare. För dig som är viryayogalärare har vi också en passningsworkshop på lördagen!

FREDAG 23/2 (WS för alla)
17.30 – 19.30
Stark i grunden
Om inte fötterna, knäna och benen är starka, kan det bli svårt för resten att kroppen att ha en bra funktion. Den här kvällen fokuserar vi på hur vi med smart yoga kan få upp en funktionell styrka i de delar vi ofta tar för givet.

LÖRDAG 24/2 (WS för alla)
9.30 – 12.00
Smart stabilitet
Det är lätt hänt att styrkeövningar går på rutin och att bara de stora muskelgrupperna stärks. Under den här förmiddagen kommer du får smarta övningar hur du med små medel kan få upp en stabilitet i kroppen som känns ”på insidan”. Programmet utgår från viryayogans prehabyoga med temat ”less is more”!

Mitt i har vi 10 minuters paus med te och info om Nordiska Yogainstitutets yogalärarutbildningar

SÖNDAG 25/2 (WS för alla):
10.00 – 12.30
Slow flow
Yoga loss med härliga yogaflöden. Vi experimenterar med hur övergångarna i yogaflödena inta bara får och att bli medvetna om våra rörelsemönster, utan hur balanser, förflyttningar och långsam rörelse gör oss superstarka!

JOSEPHINE SELANDER
Josephine är grundare till Nordiska Yogainstitutet och initiativtagare till viryayoga och rehabyoga. Josephine är E-RYT 500 (Experienced Registered Yoga Teacher) inom Yoga Alliance och utbildar yogalärare i Sverige och Norge. Josephine är i vår klar med sin avhandling i historia om hur buddhistiska praktiker implementerats i psykologin under 1900-talet. Hon har skrivit flera böcker om yoga och är i aktuell med boken Börja Yoga.
 
 

Boka
24feb 09:30 - 12:00 Zoloz Yogastudio
25feb 09:30 - 12:00 Zoloz Yogastudio

Kontaktinformation

Strandgatan 17, 931 30 Skellefteå
Skellefteå, Sweden
Kontaktperson: Pia
Telefon: 070-5468627
Telefon: 070-5468627

Arrangör: Zoloz Yogastudio

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: http://zoloz.se

Prisinformation

Paketpris för tre workshops: 1200 kr

Enstaka workshop: 380-480 kr

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Du hittar oss inne i centrum, på en lugn gata nere vid älven. Entrén är vid Strandgatan 17. Du promenerar snabbt från torget eller busstationen och kommer du med bil kan du parkera utanför studion, på vägen, eller vid Nordanåområdet.

Hitta hit