IT-branschen möter studenter

Campus Skellefteå, Skellefteå

I Skellefteå är efterfrågan på kompetens hög inom en stor bredd av branscher. Arbetslösheten är mycket låg samtidigt som flera verksamheter expanderar och behöver arbetskraft. Även om befolkningen ökar kraftigare än på många år, så har Skellefteå fler lediga jobb än arbetssökande. Det behöver vi göra något åt. Tillsammans.

Nu erbjuder vi bland annat mindre och nischade möten mellan studenter på Campus Skellefteå och näringslivet. 

Det här mötet riktar sig till dig som bedriver verksamhet inom IT-sektorn. Företag som har behov av att rekrytera på kort och på lång sikt ges här chansen att inleda dialog med studenter på plats om aktuella jobb och inleda dialog kring Exjobb.

Plats: Forumhuset - Foajé, Campus Skellefteå

Tid: 11:30 -13:00 Event (från 11:00 iordningsställande)

 Anmälan: Anmäl dig via länken HÄR


Eventet är ett samarbete mellan Campus Skellefteå, Näringslivskontoret, Skellefteå kommun och studenternas arbetsmarknadsgrupp SKARV.


Praktiska förutsättningar
Vi ordnar med ståbord och plats för ev roll-up. Fokus på dialogen men vill du koppla upp dig tar du med dig ev förlängningssladd och har möjlighet att koppla upp dig på det fria nätverket.

Notera att flertalet av våra studenter är engelskspråkiga och många kommer från andra delar Sverige och världen så förbered gärna material och dialog utifrån detta.

Välkommen till Campus Skellefteå hälsar Näringslivskontoret & SKARV!

17apr 11:00 - 13:00 Campus Skellefteå

Kontaktinformation

Campus Skellefteå
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-735000

Arrangör: Campus Skellefteå

E-post: kundtjanst@skelleftea.se

Hitta hit