Jon Henrik Fjällgren - Burträsk kyrka

Burträsk, Skellefteå

En hyllning till moder jord och vår natur!
Jon Henrik med musiker bjuder in till en trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks alldeles egna unika sätt i en av Sveriges vackraste kyrkor.

Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Jon Henrik vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Efter genombrottet i Talang, fyra starka bidrag i Melodifestivalen, vinsten i Let´s Dance, och succén Stjärnornas Stjärna, har Jon Henriks musik fångat den svenska publikens hjärta. Aktuell med en dokumentär om sitt liv på SVT play.

Ingen lämnar konserten oberörd, då Jon Henrik har en förmåga att beröra vårt innersta. Följ med på en resa som berör, omfamnar och skapar en magi på scen som går rakt in i våra hjärtan!

Varmt välkommen på en fantastisk konsert med artisten Jon Henrik Fjällgren i Burträsk kyrka, lördagen den 21 september 19.00. Insläpp från kl 18.00.

Onumrerade platser, cirka 1h 30 min.

Konserten arrangeras av Great Times, Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Boka
21sep 19:00 - 20:40

Kontaktinformation

Kyrkogatan 1
Burträsk
Kontaktperson: Markus Nyström
Telefon: 72-5555616

Arrangör: Great Times AB & NORTHEVENT NORR AB

E-post: info@northeventab.com
Hemsida: https://nortic.se/ticket/ev...

Prisinformation

Ordinarie: 395:-

Rullstolsplats: 395:- (inkl.1 ledsagare som inte behöver biljett)

Barn 0-8 år: Gratis

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510 och info@visitskelleftea.se 

Hitta hit