Lövånger Saluhall

Lövånger, Skellefteå

Hos Lövånger Saluhall står det lokala och naturnära i fokus, med försäljning av närproducerade produkter utan mellanhänder. Alltifrån frysta styckdetaljer till färska grönsaker – här hittar du allt för en riktig lokal måltid.


I varsamt renoverade lokaler har Lövånger saluhall öppnat upp dörrarna, bara en kort bit från E4:an mellan Umeå och Skellefteå. Här hittar du stort utbud av köttprodukter från både nöt, gris, lamm och vilt. Till försäljning finns även lokaltillverkade charkuterier, liksom hemkokta sylter, safter och marmelader. Självklart erbjuds också färskt matbröd och diverse fikabröd – allt bakat från grunden. För den fikasugne finns dessutom en cafédel, där du i lugn och ro kan njuta av klassiska bakverk i en trivsam miljö.

Allt i saluhallen är tillverkat och producerat inom Västerbotten för att gynna de småskaliga producenterna och minska på onödiga transporter. Här ska det inte råda något tvivel om var grisen är uppvuxen, eller vilken jord kålen är odlad i. Förutom alla fantastiska matprodukter finns även diverse lokaltillverkade hantverk till försäljning – som lammskinn, ullgarner, smycken, keramik, kort och mycket annat. Perfekta som presenter, tillsammans med en hemkokt marmelad och en påse tunnbröd.

Välkommen in till oss för en genuin, hållbar matupplevelse!

ÖPPETTIDER

Hitta hit