Musik vid Bryggarbacken

Skellefteå

Visst blir det musikalisk folkfest vid Skellefteälven även i år! Under fyra tisdagar i juli bjuds det (fri entré!) på somrig folkfest med musik av lokala artister, både mer etablerade och unga begåvningar. Välkommen till älvsbrinken för möten med människor och musik. 

Musiken startar 19.30 och kring 21.00 klingar tonerna ut.
Fri entré, drop in!

16 juli:
KÄRLEK & SLAGSMÅL är ett punkrock-band från Skellefteå som sticker ut med sin breda och unika repertoar. Med låttexter på svenska som levereras med mycket känslor och passion siktar de mot de stora scenerna.
SIMON LÖFSTEDT TRIO. Simon arbetar som gitarrist och frilansmusiker med Stockholm och världen som arbetsplats. Med sin trio bjuder han på egna tolkningar av klassiska låtar och eget material.

23 juli:
LUCID BLUES har levererat högklassig psykedelisk bluesrock sedan 2019. Gruppen har sedan dess utvecklats mycket och slutar aldrig att överraska. De fyra medlemmarna omfamnar soundet från en förfluten era med modern och livlig energi.
BEN CARBINE & THE 18-WEHEELERS. Countrygänget är en uppskattad liveakt med sin positiva, energifyllda kombination av traditionell och dagsaktuell country. Redan 2009 var de vinnare i genren ”pop/rock Country i Swedish Country Music Championships.

- - - - - - - - - - - - - -

Arrangör: Skellefteå Musikaliska i samverkan med Kulturföreningen Mullberget och med stöd av Skellefteå kommun och det lokala näringslivet, Musikpartners: Summertime Music & Life Festival och Alive Production.
Sponsorer från näringslivet: Megafonen, 4Sign, Guiden, Henson, Contractor, Repay, Skebo, Swedbank, Skellefteå Bryggeri och Nornan Invest.
Tack till alla våra partners som gör det möjligt!

23jul 19:30 - 21:00

Kontaktinformation

Strandgatan
Skellefteå

Arrangör: Skellefteå Musikaliska

Prisinformation

Fri entré! Drop in.

Fakta

Fri entré.

Arrangör: Skellefteå Musikaliska i samverkan med Kulturföreningen Mullberget och med stöd av Skellefteå kommun och det lokala näringslivet.
Musikpartners: Summertime Music & Life Festival och Alive Production.
Sponsorer från näringslivet: Megafonen, 4Sign, Guiden, Henson, Contractor, Repay, Skebo, Swedbank, Skellefteå Bryggeri och Nornan Invest.

Tack till alla våra partners som gör det möjligt!

Vägbeskrivning

Vid Skellefteälven i centrala Skellefteå, älvsbrinken nedanför Bryggargatan.

Hitta hit