Sommarmusik vid havet

Kurjovikens Sjökrog, Skellefteå

Jazzklubben Bostons sedvanlig utomhuskonserter denna sommar. Torsdagar 18.00 på Kurjovikens Sjökrog!

Platsen blir vid Kurjovikens Sjökrog (Brädgårdsvägen 2) dit det enkelt går att ta sig med både bil, cykel och båt. Varför inte göra en resa med Nordisk Sjötaxi längs Skellefteälven (ända från Manhemskajen) till Kurjoviken där man kan ta något gott på Sjökrogen och lyssna på trevlig musik.

Entré 0 kr.

Torsdag 18 juli Orkestern Live med Ann-Sofie. Lite soul-inspirerat + blues, rock & en smula jazz. Med två blås och stadigt komp kan det bli en och annan låt med rubriken ”tung-gung”.
Musikanter i bandet är Ann-Sofie Lindegren – Vokal, Eilert Norberg – Keyboards, Mats Åkerström och Jan-Erik “Sunke” Sundqvist – saxar, Hans Nyström – Bas, Torsten Andersson-Trummor, Tord Janzén – Gitarr

Torsdag 1 augusti Alvin Jonsson och Jakob Hällgren Skelleftebor i förskingringen, studerar musik på högskolenivå i Stockholmsområdet. Dessa gentlemän har nu lovat att ”komma hem” med några kamrater och ge en musikalisk afton. Båda har tidigare erhållit stipendiet Jazzmyran som Jazzklubben Boston årligen delar ut. Vi är spända av förväntan

Torsdag 8 augusti Steamin Jesaja. Pålitligt blues-röj av kvartetten som vet var det blå skåpet skall stå. Lars Lundberg har vässat munspelet och lovar en och annan sång, P-A Anderssons gitarr har fått nya ännu strängare strängar och Urban Åhden har polerat ståfelan så den glänser. Nicklas Bränbergs trummor svänger så man kan få sladd! Välkomna!

K o n t a k t e r :
Kurjovikens Sjökrog, bordsbeställning (för den som vill äta, inget tvång!) 072-601 28 31 Mail: Louis@kurjovikens.se

Nordisk Sjötaxi:
070-26 55 889 Hemsida: https://www.nordisk-sjotaxi.se/ Mail: ronny@nordisk-sjotaxi.se

Jazzklubben Boston, frågor om musiken
070-318 83 18 Hemsida: www.skelleftejazz.se, mail: mats@akerstrom.nu

01aug 18:00 - 20:00 Kurjovikens Sjökrog
08aug 18:00 - 20:00 Kurjovikens Sjökrog

Kontaktinformation

Skellefteå
Skelleftehamn
Telefon: 070-3188318

Arrangör: Jazzklubben Boston

E-post: mats@akerstrom.nu
Hemsida: www.skelleftejazz.se

Prisinformation

Ingen entré

Fakta

I händelse av dåligt väder kan evenemanget ställas in.

Kurjovikens Sjökrog normalt öppet från kl 11:00 till sent.

På sjökrogen serveras mat och dryck men det är inget mattvång för att lyssna på musiken. (Matgäster har dock företräde till platser vid bord, boka gärna i förväg om du önskar äta!)

Det går bra att ta med sig egen stol eller bara vimla på gräsmattan. Gästhamn (gratis för tillfälliga besökare) i direkt anslutning till Sjökrogen. 

Hitta hit