Visit Skellefteå söker projektledare inom internationell turism

Vill du vara en del av en spännande samhällsomvandling och utveckla Skellefteås attraktivitet som besöksmål, etablerings- och bostadsort nationellt och internationellt?

Visit Skellefteå söker nu en erfaren affärsutvecklare och projektledare inom internationell turism. Du har erfarenhet från arbete med internationella turoperatörer och reseagenter samt internationell press. Du har goda kunskaper inom hållbarhet och digitalisering och gillar att coacha små- och medelstora företag på deras utvecklingsresa. Det är en fördel om du har kännedom om regionens utbud och företagens förutsättningar.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, fler språk är meriterande. Som projektledare är du van att planera, genomföra och följa upp projektverksamhet och samordna insatser. Du arbetar självständigt och tar eget ansvar för utveckling, resultat och rapportering. Du är van att ha budgetansvar och driva processer mot uppsatta mål.

Tjänstens fokus ligger inom privatresesegmentet och mot internationell marknad men du blir en del av ett snabbfotat och progressivt team av affärsutvecklare och kommunikatörer, som arbetar nära tillsammans. Du kommer också att ingå i olika projektsamarbeten regionalt och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start den 1 januari 2023.

Ansök

Ansökan med CV skickas till maria.broman@visitskelleftea.se. Sista ansökningsdag är 15 november men urval och intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Information om tjänsten lämnas av:  Maria Broman, VD Visit Skellefteå, 070-726 02 04. 

Om Visit Skellefteå

Visit Skellefteå är Skellefteås destinationsbolag som ägs gemensamt av näringslivet (51%) och Skellefteå kommun (49%). Vi har till uppgift att stärka Skellefteås attraktivitet som besöksmål, etablerings- och bostadsort. Vi ska verka för en hållbar utveckling av besöksnäringen och företag som kan, vill och vågar. Våra affärsområden är handel- och stadskärneutveckling, privatturism samt möten och evenemang. Vi driver också Skellefteå Turistcenter.