6X Salonger och studios

Cecilia Frank
Cecilia Frank
Nu är det din tur. Din tid för att ta hand om dig själv. När vardagsliv och yrkesliv kräver allt och lite till så är det viktigt att ta en paus ibland och ta hand om både kropp och själ, och förslagsvis gör du det på någon av våra salonger eller studios. Unna dig det, för det är du värd

Saltzon
En plats för återhämtning. De stärker din egen läkningsförmåga genom energigivande och hälsofrämjande behandlingar som Saltrumsbehandling, Ljusterapi och Zonterapi, Strykningsterapi/ Meridianmassage, Bäckenkorrigering med HLT-metoden och Fot- och Underbensmassage. Det är en plats för hälsofrämjande återhämtning. Saltzon ligger  på Trädgårdsgatan 19.
https://www.saltzon.se/

Bröllopsstudion

De är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med personlig service, och känna trygghet i att klänningen sitter perfekt på ditt bröllop. De vill att du ska kunna gifta dig i den klänning du älskar och på det sätt du vill. Därför skapar och utför de också personliga ceremonier som bygger helt på kärlek och den fria viljan. Bröllopsstudion hittar du på Stationsgatan 15.
http://brollopstudion.se/

Aqua Spa

Under åren har Aqua spa vuxit fram till ett av Sveriges finaste dagspa. Hos de finner du bara välutbildad personal, alla med gedigna kunskaper och mångårig praktisk tjänst. De satsar på service och vill ge det lilla extra till deras besökare. Aqua Spa hittar du på Stationsgatan 8.
http://www.aquaspa.se/

Sublime Time tattoo

Sublimetime Tattoo hittar du i Skellefteå centrum, Nygatan 30a
https://www.instagram.com/sublimetimetattoo

Zoloz Yogastudio

Till dig som vill stärka kroppen, hitta balansen och komma ner i ro. De har klasser för absoluta nybörjare, vana fortsättare och spannet däremellan. Zoloz är för dig som vill stärka din hälsa, motverka åldrandets effekter, lära dig mer om yoga och utvecklas ihop med dem. Det är för dig som vill hitta lugn och ro, vila och avstressning. Välkommen till Zoloz Yogastudio på Storgatan 26 i Skellefteå.
https://zoloz.se/

Fotvizion

De erbjuder massage, medicinsk fotvård, hårborttagning, vaxning, zonterapi. De behandlar dina förhårdnader, liktornar, nageltrång och fotvårtor. Fotvizon finns på Nygatan 54.
http://www.fotvizon.se/

 

Kontakta oss på Skellefteå Convention Bureau så hjälper vi dig att planera ditt hållbara möte eller evenemang