6X Salonger och studios

Cecilia Frank
Cecilia Frank
Nu är det din tur. Din tid för att ta hand om dig själv. När vardagsliv och yrkesliv kräver allt och lite till så är det viktigt att ta en paus ibland och ta hand om både kropp och själ, och förslagsvis gör du det på någon av våra salonger eller studios. Unna dig det, för det är du värd

Saltzon
En plats för återhämtning. De stärker din egen läkningsförmåga genom energigivande och hälsofrämjande behandlingar som Saltrumsbehandling, Ljusterapi och Zonterapi, Strykningsterapi/ Meridianmassage, Bäckenkorrigering med HLT-metoden och Fot- och Underbensmassage. Det är en plats för hälsofrämjande återhämtning. Saltzon ligger  på Trädgårdsgatan 19.
https://www.saltzon.se/


Aqua Spa

Under åren har Aqua spa vuxit fram till ett av Sveriges finaste dagspa. Hos de finner du bara välutbildad personal, alla med gedigna kunskaper och mångårig praktisk tjänst. De satsar på service och vill ge det lilla extra till deras besökare. Aqua Spa hittar du på Stationsgatan 8.
http://www.aquaspa.se/


Zoloz Yogastudio

Till dig som vill stärka kroppen, hitta balansen och komma ner i ro. De har klasser för absoluta nybörjare, vana fortsättare och spannet däremellan. Zoloz är för dig som vill stärka din hälsa, motverka åldrandets effekter, lära dig mer om yoga och utvecklas ihop med dem. Det är för dig som vill hitta lugn och ro, vila och avstressning. Välkommen till Zoloz Yogastudio på Storgatan 26 i Skellefteå.
https://zoloz.se/


Fotvizion

De erbjuder massage, medicinsk fotvård, hårborttagning, vaxning, zonterapi. De behandlar dina förhårdnader, liktornar, nageltrång och fotvårtor. Fotvizon finns på Nygatan 54.
http://www.fotvizon.se/


Snygg

Frisersalongen med tanken att ge sina kunder en stund av avkoppling, kreativitet och kvalitet! Med en personal som ständigt vidareutbildar sig för att tillgodose era önskemål.
http://snyggonline.se/


La Vogue
I ljusa och fräscha salonger i centrala Skellefteå erbjuder La Vogue ett team på 9 kreativa frisörer som sätter dig och ditt hår i fokus.
http://lavogue.se/