Ett år med Corona

Vi har träffat några av våra fantastiska näringsidkare i Skellefteå och gett dem möjligheten att berätta om deras resa under corona-pandemin. I ett antal inlägg kommer ni att höra deras verklighet och tankar utifrån detta speciella år.

Tommy Engström, Cykel & Fiskecenter

Butiken har gjort anpassningar under året, med såväl utkörning och leverans av varor. De ser även att deras kunder visar stor respekt mot varandra, är noga med att hålla avstånd och bär munskydd.

Marie Andersson, Ingmar Inredning

Butiken har gjort många anpassningar, och det är lätt att handla tryggt med facetime, via telefon och många andra alternativ. De finns där ni finns, och hjälper er handla tryggt och enkelt på avstånd.

Kenneth Kecka Lindberg, Garderoben

Det är möjligt att besöka butiken under andra öppettider; både mornar och kvällar. I butiken håller man avstånd, bär mask och snart kan kunder även handla i en webbutik.

Annika Isaksson, Skellefteå Saltzon

Annika riktar ett stort tack till sina kunder, som besökt butiken samtidigt som de följt rådande restriktioner. Tack vare kunderna som kommit håller de sig fortfarande flytande.

Tomas Nilsson, Smarteyes

Butiken gör allt de kan för att skydda sina kunder, och bland mycket annat desinfekterar de alla bågar. De ser att deras kunder har en bra förståelse för restriktionerna, och hoppas att det stämmer för hela Skellefteå.

Anneli Lundqvist, Akademibokhandeln

Butiken har gjort många anpassningar, och sätten att handla tryggt är många. De känner stödet från sina kunder som har gjort sitt för att handla tryggt och stötta den lokala handeln.

Tack för att du handlar lokalt!

Ditt val att handla lokalt har stor betydelse och är viktig för handeln i Skellefteå. Tack vare dig kan vi, alla butiker, utvecklas och stärkas - både när det gäller utbud och service. Ditt val gör dig till en av många lokala hjältar.