Västerbottens cykelmecka Oavsett ifall du är nybörjare eller erfaren cyklist så finns det cykelupplevelser för dig. Allt från bike parks till stig- eller landsvägscykling. Du hittar alla tips i vår kompletta cykelguide. Cykelguiden
Antikrundan till Skellefteå Den 31 augusti blir Sara kulturhus i Skellefteå en av de sex platser som får besök av Anne Lundberg och några av Sveriges främsta antikexperter under Antikrundans turné. ANMÄL DIG HÄR

Din guide till Skellefteå

Skellefteå är en fantastisk stad som bjuder på fler upplevelser, smaker och arrangemang än du kan hinna med. Äventyrliga utflykter i skärgård och på landsbygd, västerbottniska smaker från lokala producenter och gårdar. Så mycket att välja bland, men lugn bara lugn, vi hjälper dig att planera. Välkommen!

Upplevelser i Skellefteå

Här hittar du våra bästa tips på vad du kan se och göra i Skellefteå. Vare sig du längtar efter stadens puls, mysiga familjeaktiviteter eller storslagna naturupplevelser så har vi något riktigt bra att erbjuda dig.

Inspirerande och personliga berättelser

Så trevligt att du har scrollat ända hit. Är det så att du vill hitta ännu mer inspiration inför din vistelse i Skellefteå? För att hjälpa dig har vi låtit Skelleftebor, både de som fötts här och de som flyttat hit, berätta om Skellefteå sett genom deras egna ögon. 

Senaste nytt från Instagram