Det är i Skellefteå vi ses!

I Skellefteå finns mångsidigheten och närheten som ger dina idéer spelrum. Du kan arrangera ditt nästa möte eller konferens i vår stad, och har samlat våra bästa tips och kontakter för att göra ditt jobb enklare. Se Skellefteås kapacitet för både möteslokaler och boendeanläggningar i och utanför centrum, hur du med enkla medel kan göra ditt möte mer hållbart, och utbudet av mötesaktiviteter.

I händelsernas centrum

Skellefteå är en spännande stad att befinna sig i, där gammalt möter nytt och den norrländska stoltheten får ta plats. Sara Kulturhus reser sig i stadens centrum och kommer under hösten 2021 öppna sina dörrar för möten och konferenser. I och omkring Skellefteå finns även en stor mängd aktiviteter som passar utmärkt för att stärka ditt team, och låta dina mötesdeltagare prova på minnesvärda upplevelser. 

Vi finns här för dig

Det kan vara svårt att planera ett möte eller en konferens på distans, men då finns det lokal hjälp att få. Du kan ta kontakt med Stina Renström på Skellefteå Convention Bureau, så hjälper hon dig med att planera, boka, komma i kontakt med rätt människor och mycket mer. Det finns även lokala mötesarrangörer med stor erfarenhet av att arrangera konferenser och event för både stora och små grupper som du kan kontakta direkt.