Skellefteå centrums presentkort

Grattis Skellefteå! Vårt gemensamma presentkort är otroligt populärt och en väldigt uppskattad present. Kortet kan användas på över 100 butiker, caféer, restauranger, gym, salonger och hotell i Skellefteå Centrum. En uppskattad present som dessutom gynnar näringslivet i centrum. 

KÖP PRESENTKORTET 

Köp Skellefteå presentkortet direkt i en obemannad automat inne på Citykompaniet, eller över disk inne på Skellefteå turistcenter mitt i centrum. Betala med kort, Apple eller Android Pay, Swish eller Bankgiro. Presentkortet går att ladda med mellan 100 kr och 5000 kr.

Du kan även beställa kortet hemifrån, för mer information klicka här. 

 

Presentkortet är giltigt i 12 månader efter inköpsdatum och kan ej lösas in mot kontanter. Ett förlorat kort ersätts tyvärr inte. Kortet kan endast användas i anslutna verksamheter i Skellefteå Centrum och fungerar alltså inte på andra handelsplatser eller vid online köp. 

Retur av vara - Du kan inte få kontanter tillbaka vid en retur. Du kan däremot få ett tillgodokvitto.

Presentkortet fungerar precis som ett bankkort. Dra kortet med magnetremsan och använd de fyra sista siffrorna i kortnumret som PIN-kod. Om kortnumret är: 10010300-00004567, då är PIN koden 4567.