Se & göra i Skellefteå

Här finns det alltid något kul att göra. Oavsett om du är ute efter dagsturer, någonting för barnen att göra, snabba upplevelser eller vill göra en aktivitet tillsammans med vänner har vi garanterat något för dig. Året runt. Passa på att göra det du inte kan göra hemma. Välkommen till oss!

Inspireras av Skellefteå

För dig som är nyfiken på hur ett äventyr här hos oss kan se ut har vi både tagit fram digitala guider med allt du behöver veta om såväl platser som aktiviteter, och beskrivit flera av upplevelserna du kan göra här. 

Den unika allemansrätten

Den svenska allemansrätten är fantastisk! Den gör det möjligt för alla att utöva friluftsliv och röra sig fritt och enkelt i naturen, men det ställer också vissa krav på den som besöker den. Läs mer om allemansrättens möjligheter och skyldigheter här.

Shopping i Skellefteå

Vi är stolta över så väl utmärkelsen Årets Cityhandel 2017 och att vår galleria Citykompaniet 2018 placerade sig som Sveriges 2:a bästa citygalleria. Så lite skrytsamma får vi vara - med stort utbud flera personliga och unika butiker. 

Aktiviteter att göra i Skellefteå

Den här sidan är till för dig som letar efter saker att göra i Skellefteå. Kanske är du här på en weekend, hälsar på en släkting eller kommer hem från studier på annan ort och letar efter roliga aktiviteter. Eller kanske bor du här i Skellefteå året om men har blivit hemmablind? Oroa dig inte. Vi har många aktiviteter för dig och din familj som ni kan göra, både under sommaren och vintern. 

 

De aktiviteter vi tipsar om kategoriserar vi, för att du lättare ska kunna hitta det du vill göra. För dig som undrar vad man kan göra i Skellefteå när man är kulturintresserad har vi en kategori för dig där vi listar allt som rör kultur. Museum, konst, sevärdheter ja de aktiviteter du kan tänka dig. Om du istället vill göra saker ute i naturen har vi såklart kategorier även för dig. Oavsett vad du vill göra i Skellefteå kan du hitta det på den här sidan. 

 

När du hittar en aktivitet som du vill göra hos någon av våra medlemmar hittar du kontaktuppgifter här på vår sida till respektive medlem, och då framgår det även om du behöver boka den aktivitet du vill göra. Vi är stolta över vårt breda urval av saker man kan göra här i Skellefteå, och hoppas att du ska hitta en aktivitet som passar just dig och ditt resesällskap.