Tipsa oss om evenemang

Om du har ett evenemang som du vill ska synas i vår evenemangskalender har du kommit rätt. Visitskelleftea.se har i genomsnitt 25 000 besökare i veckan, där vår evenemangskalender är vår näst mest besökta sida. 

För att ditt evenemang ska kunna synas hos oss behöver du fylla i ett formulär. När du skickat in det till oss kommer vi först granska evenemanget för att säkerställa att en besökare kan förstå vad evenemanget handlar om, om/hur hen köper biljetter m.m. Detta kan ta någon dag, och om vi har några funderingar kommer vi att kontakta dig. När vi godkänt evenemanget kommer det att dyka upp i vår evenemangskalender. 

 

 

Att fylla i formuläret på bästa sätt

Det finns förklarande text vid de olika fälten i formuläret för att hjälpa dig, men vi vill lyfta några viktiga fält redan nu.

Texten du fyller i under rubriken "kort text" kommer synas när ditt evenemang syns i flödet i evenemangskalendern. Se exempel nedan. Texten bör vara en kort, säljande sammanfattning av ditt evenemang. 

Texten du fyller i under rubriken "beskrivning" kommer synas på evenemangets egen sida. Se exempel nedan. Texten bör därför vara utförlig och beskrivande. Det du fyllt i under "kort text" syns inte på evenemangets egen sida. 

När du väljer bild till evenemanget är det viktigt att du inte har med text i bilden, och att motivet är centrerat. Bilden kommer klippas automatiskt till olika storlekar och utsnitt, och vi kan inte garantera att hela bilden syns överallt. Storlek och utsnitt beror på var bilden visas (i evenemangskalendern eller på evenemangets egen sida) och om den visas i mobil eller en datorskärm. Bilden bör vara minst 1920 pixlar bred för bästa kvalitet, i JPG eller PNG format och max 2 MB stor.