Din guide till Bureå

Bureås närhet till vatten ger många anledningar till ett besök. Bureälven, Bottenviken och Bureås omgivningar erbjuder en mångfald av upplevelser. Fiske, havsbad, naturpromenader, shopping i gårdsbutiker, historiska vandringar och båtliv är några exempel. För den som vill stanna en natt erbjuder Bureå camping fridfull miljö (och ett Legomuseum!) med sitt läge vid älven och promenadavstånd in till service i centrum.

Aktiviteter med barn

När du besöker Bureå tillsammans med barn finns det aktiviteter för både soliga och regniga dagar. Plaska i det långgrunda vattnet, eller lek i den finkorniga sanden på Danielsten när vädret är som bäst. Upptäck en av världens största LEGOsamlingar vid Bureå Camping när det är inomhusväder. Eller under vilket väder som helst, för det här vill du inte missa!

Boende i Bureå

När du övernattar i Bureå gör du så med närhet till naturen och vattnet. Oavsett om du bor i stuga eller tält vaknar du omgiven av grönska och den vackra norrländska naturen. Eller ja, om du sover en natt på flotten har du istället vattnet direkt utanför dörren på morgonen.

Upptäck Bureå på egen hand

För dig som vill ta dig an Bureå med omnejd har vi sammanställt en enkel karta som du kan ta med dig i mobilen.