Beställ presentkort som företag

På den här sidan kan du som företag beställa Skellefteå Centrums presentkort genom att fylla i formuläret nedan. 

Betalning

Företagsfakturering sker i förskott. En faktura skickas från Visit Skellefteå med förfallodatum innan kortens laddningsdatum (dvs när presentkorten laddas med pengar). Som företag kan ni givetvis välja att betala presentkorten med betalkort då de hämtas på Skellefteå Turistcenter.

Behöver ni presentkorten nära inpå och har en rek från Skellefteå kommunen går ni direkt in på Skellefteå Turistcenter istället för att använda formuläret nedan.

Vid beställning

Fyll i formuläret nedan. Tänk på att ange laddningsdatum, det vill säga samma datum som ni kommer att dela ut korten till er personal. Korten är giltiga i ett 1 år efter laddningsdatum. Det går att ladda kortet med en summa mellan 100 och 5000 kronor.

När ni har lagt beställningen ska ni få en bekräftelse på mail att den har gått igenom. Om ni inte fått ett mail ska ni kontakta victoria.agren@visitskelleftea.se.

Hämtning av kort

Du hämtar dina presentkort på Skellefteå Turistcenter. Beställningar lämnas ut vid uppvisning av legitimation. Har du som beställare/kontaktperson själv inte möjlighet att hämta presentkorten, meddela info@visitskelleftea.se i förväg vem som kommer och hämtar korten.