TÄNK: Tobias Forsberg - Nya perspektiv

Scen 1, Sara kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

250 kr
Pris inkl. serviceavgift.
Visa alla priser

Från motgång till möjlighet - en TÄNK-föreläsning med Tobias Forsberg som delar med sig av sina nya perspektiv.

Välkommen till en kväll med inspiration tillsammans med föreläsaren Tobias Forsberg och hans föreläsning "Nya Perspektiv" som är en öppen och tankeväckande stund för alla som strävar efter att övervinna hinder och uppnå sina mål.

Under föreläsningen kommer Tobias Forsberg att dela med sig av sin personliga resa och den dramatiska händelse som förändrade hans liv. År 2018, under en hockeymatch, var Tobias med om en allvarlig olycka där han kolliderade med sargen och bröt nacken, vilket resulterade i förlamning. Denna händelse markerade slutet på en lång idrottskarriär, men också början på en ny resa. Han kommer att berätta om hur han har hanterat och övervunnit denna svåra tid, och hur han har hittat nya perspektiv och mening i livet.

Tobias kommer att utforska ämnen som att möta motgång, att växa från sina erfarenheter och att hitta styrkan att gå vidare när allt känns hopplöst. Hans berättelse kommer att belysa vikten av att omfamna förändring och att se varje framsteg som en seger och varje misslyckande som en lärdom.

Denna inspirerande föreläsning är möjlig tack vare ett samarbete med Skellefteå kommun, som delar visionen att främja gemenskap, tillgänglighet och personlig utveckling. 


Evenemanget har flyttats fram från den 4 juni till den 26 juni. Du som köpt biljetter till det tidigare datumet har fått nya biljetter via mail. 

...

TÄNK.
Föreläsningsserien TÄNK på Sara kulturhus presenterar några av Sveriges främsta talare. Med sina insikter och berättelser sår föreläsarna små tankefrön i publikens medvetande och inspirerar till att reflektera. Ibland transparent, fängslande och smart. Andra gånger kreativt, peppande och bara lite underbart.
 

---

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka
26jun 19:00 - 20:30 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus & Skellefteå kommun

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: https://www.sarakulturhus.s...

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud

Prisinformation

Vuxen: 250 kr
Studerade (upp till 26 år): 100 kr

Fakta

Åldersgräns: ingen

Längd: ca 1 timme och 30 minuter.

Hitta hit