Skellefteå Convention Bureau

Det ska vara enkelt att arrangera ett möte i Skellefteå! Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen för just ditt möte, säkerställer ledig kapacitet på och preliminärbokar boende, middag- och möteslokaler åt dig.

Skellefteå Convention Bureau stöttar och hjälper alla som vill arrangera ett möte i Skellefteå. Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen för ditt möte, säkerställer ledig kapacitet och preliminärbokar boende, middag- och möteslokaler åt dig. Vill du se mötesstaden Skellefteå med egna ögon är du varmt välkommen på ett studiebesök! Vi guidar dig gärna.

Skellefteå Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation som genom möten och evenemang bidrar till utveckling och marknadsföring av Skellefteå.

Kontakta oss så får du all service du behöver för att planera ett lyckat möte i Skellefteå!

Stina Renström
Mob +46 (0) 70 587 54 27
stina.renstrom@visitskelleftea.se

Vad gör en Convention Bureau?

En Convention Bureau (CVB) är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar strategiskt med destinationsutveckling av en specifik ort genom möten.

Skellefteå Convention Bureau är en del den nationella branschföreningen SNCVB vars medlemmar gemensamt driver viktiga frågor med målet att bidra till fler och bättre möten i Sverige.