Otto Knows på Summertime 2024

Norrvalla Idrottsplats, Skellefteå

Otto Knows växte upp i Stockholm mitt i den massiva energin som omgav den svenska house-scenen i början av 2000-talet. Sedan dess har han blivit en självklar stjärna på den progressiva house-scenen och framfört sina symfoniska hits - som Million Voices, Parachute, Next To Me och Friends - på världsscener som Tomorrowland, Creamfields, Ushuaia Ibiza och New Horizons.

Inför sommaren 2016 släppte Otto samarbetet med Avicii Back Where I Belong. Senare samma år kom Not Alone ut, efter en omfattande sommarturné där Otto var huvudakt i hela Nordamerika och Skandinavien samt landmärkesframträdanden på Tomorrowland, Creamfields och Ushuaia Ibiza. 2017, With You and Friends förkroppsligade Ottos strävan att förena housemusikens entusiasm med popens empati, och 2018 gjorde han det till sin ambition att alltid komma med något nytt som kunde ta Otto Knows intima fusion av moderna klubbklanger och cutting edge-låtskrivning till nästa nivå.

Han börjar starkt 2019 med släppet av sin nya låt One in a Million, via Universal Music, en spännande avvikelse från hans tidigare släpp. Låten ger sig in i ny mark med en fräsch popljudbild, en indikation på en ny era av musik för Otto Knows.

Välkommen till Skellefteå, Otto!

För mer information om evenemanget Summertime music & life festival>>

Boka

Mer från Norrvalla Idrottsplats

Utbud

Prisinformation

För aktuella priser se: https://www.summertime.nu/biljetter/

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och online på Ticketmaster, klicka på boka knappen

Hitta hit