Stängt för dagen

Zoloz Yogastudio

Skellefteå

En oas inne i centrum där du får landa, bara vara och möta dig själv. Här hittar du yogaklasser, kurser, workshops och events och vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!

Vi som möter dig på yogan och guidar dig heter Pia och Ann. Vi tycker det är viktigt med yoga som är hälsosamt för kroppen och fokuserar därför just på hälsosamma rörelser, eller biomekanik. På våra klasser får du stärka kroppen, hitta balansen, lugna sinnet och hitta ditt välmående. Vi har alltid med oss en tanke om filosofi och biomekanik som vi kopplar ihop med yogan. Kanske har du skador eller värk med dig - vi hjälper dig att anpassa yogapositionerna så att de fungerar även för dig! Vi vill att alla som kommer till oss ska kunna yoga länge i livet. Yogan ska vara något vi mår bra av - så väl i kroppen som i sinnet!

Under sommaren erbjuder vi varje vecka flera klasser utomhus. Du hittar alltid aktuella klasser, kurser och workshops på vår hemsida och bokning.

När du kommer till oss möts du av lärare som bryr sig om dig, en varm kopp te, en mysig lounge att hänga i och ett brett utbud av yoga. Varmt välkommen!

Boka

Kontaktinformation

Zoloz Yogastudio
Storgatan 26
Skellefteå
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: www.zoloz.se

Öppettider

Studion håller öppet i samband med klasser. Under sommaren håller vi i första hand till utomhus men vi har även en zoomklass online i veckan.
  1. IdagStängt
  2. Lördag09:30-11:30
  3. SöndagStängt
  4. Måndag11:30-13:00
  5. TisdagStängt
  6. Onsdag18:00-20:00
  7. TorsdagStängt

Studion är öppen i samband med klasschemat. Vi öppnar i regel 30 minuter innan och stänger 30 min efter aktivitet på schemat.

För våra livestreamade onlineklasser gäller att vi skickar ut länk 30 min innan klass och loggar in 10 min innan. Du bör boka din klass senast 40 minuter innan.

Under sommaren ger vi klasser:
Måndag 11.45 via zoom
Onsdag 18.15 på Nordanå
Lördag 10.00 Kanotudden

Prisinformation

Under sommaren 2020 har vi särskilda priser: 

  • Drop in 150 kr (ist för 175 kr)
  • Tiokort 1290 kr (ordinarie 1600kr)
  • Obegränsat en månad: 990 kr

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi som jobbar som yogalärare på Zoloz heter Pia Burman och Ann Degerman. Vi är båda utbildade inom viryayoga - metoden som har en fot i öst och en i väst - med ett tydligt fokus på hälsosamma rörelser. Vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd när du går från vår klass!

Vägbeskrivning

Du hittar Zoloz Yogastudio bara fem minuters promenad från Möjligheternas torg eller Skellefteå Busstation. I närheten av Nordanåområdet på en avskild plats huserar vi på innergården vid Markstedstka villan. En trappa upp från Lindbergs reklam, i en mysig vindsvåning med själ kan du yoga tillsammans med oss.

Parkering hittar du på gatan utanför, på Nordanå samt i parkeringshuset Ekorren.

Faciliteter

Kök
WC/Toalett
Onlinebokning
Kaffe/Te

Hitta hit