Öppnar 18:30

Zoloz Yogastudio

Skellefteå

En oas inne i centrum där du får landa, bara vara och möta dig själv. Här hittar du yogaklasser, kurser, workshops och events och vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!

Vi som möter dig på yogan och guidar dig heter Pia och Ann. Vi tycker det är viktigt med yoga som är hållbar och fokuserar därför just på hälsosamma rörelser, eller biomekanik. På våra klasser får du stärka kroppen, hitta balansen, lugna sinnet och hitta ditt välmående. Vi har alltid med oss en tanke om filosofi och biomekanik som vi kopplar ihop med yogan. Kanske har du skador eller värk med dig - vi hjälper dig att anpassa yogapositionerna så att de fungerar även för dig! Vi vill att alla som kommer till oss ska kunna yoga länge i livet. Yogan ska vara något vi mår bra av - så väl i kroppen som i sinnet!

Under hösten 2020 startar vi online för att sedan förhoppningsvis kunna återvända till studion i november. Du hittar alltid info om aktuella klasser, kurser och workshops på vår hemsida, zoloz.se.

När du kommer till oss möts du av lärare som bryr sig om dig, en varm kopp te, en mysig lounge att hänga i och ett brett utbud av yoga. När vi ses online använder vi oss av zoom där vi kan se varandra, samtala och hitta gemenskapen.

Varmt välkommen!

Boka

Kontaktinformation

Storgatan 26
Skellefteå
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: www.zoloz.se

Öppettider

 1. Idag18:30-20:30
 2. Onsdag11:30-13:00
 3. Torsdag18:30-20:30
 4. FredagStängt
 5. Lördag09:00-11:00
 6. SöndagStängt
 7. Måndag18:00-20:00

Studion är öppen i samband med klasschemat. Vi öppnar i regel 30 minuter innan och stänger 30 min efter aktivitet på schemat.

För våra livestreamade onlineklasser gäller att vi skickar ut länk 30 min innan klass och loggar in 10 min innan.

Höstens schema:
Måndag 18.30 - Puls
Tisdag 19.00 - Börja yoga
Onsdag 11.45 - Ryggkärlek
Torsdag 19.00 - Ha roligt
Lördag 09.30 - Vakna upp

Prisinformation

Hösten 2020 erbjuder vi kortare kurser för fast pris: 

 • Kickstart 2 veckor 31/8-13/9: 590 kr
 • 7-veckorskurser online sept/okt: 1090 kr/st
 • 7-veckorskurser i studion (?) nov/dec: 1090 kr/st

 

Vill du komma på enstaka klass kostar det 175 kr. 

Event och workshops har individuellt satta priser. 

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi som jobbar som yogalärare på Zoloz heter Pia Burman och Ann Degerman. Vi är båda utbildade inom viryayoga - metoden som har en fot i öst och en i väst - med ett tydligt fokus på hälsosamma rörelser. Vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd när du går från vår klass!

Vägbeskrivning

Du hittar Zoloz Yogastudio bara fem minuters promenad från Möjligheternas torg eller Skellefteå Busstation. I närheten av Nordanåområdet på en avskild plats huserar vi på innergården vid Markstedstka villan. En trappa upp, i en mysig vindsvåning med själ, kan du yoga tillsammans med oss.

Parkering hittar du på gatan utanför, vid Nordanå samt i parkeringshuset Ekorren.

Faciliteter

 • Kök
 • WC/Toalett
 • Året runt öppet
 • Onlinebokning
 • Kaffe/Te

Hitta hit