Zoloz Yogastudio

Skellefteå

En oas  där du får landa, bara vara och möta dig själv. Här hittar du yogakurser, medlemssida online och events - både lokalt och online. Vi välkomnar dig med värme, kunskap och rörelseglädje!

Vi som möter dig på yogan och guidar dig heter Pia och Ann. Vi tycker det är viktigt med yoga som är hållbar och fokuserar därför just på hälsosamma rörelser, eller biomekanik. På våra klasser får du stärka kroppen, hitta balansen, lugna sinnet och hitta ditt välmående. Vi har alltid med oss en tanke om filosofi och biomekanik som vi kopplar ihop med yogan. Kanske har du skador eller värk med dig - vi hjälper dig att anpassa yogapositionerna så att de fungerar även för dig! Vi vill att alla som kommer till oss ska kunna yoga länge i livet. Yogan ska vara något vi mår bra av - så väl i kroppen som i sinnet!

När du kommer till oss möts du av lärare som bryr sig om dig, en pratstund och hållbar yoga. När vi ses online använder vi oss av zoom där vi kan se varandra, samtala och hitta gemenskapen även på distans.

Vi vill inspirera dig att ta dig tid för dig själv så att du hittar mer Balans i livet - och i kroppen!

Varmt välkommen!

Boka

Kontaktinformation


932 34 Skellefteå
Telefon: 070-5468627

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: http://zoloz.se

Öppettider

På våra livestreamade onlineklasser loggar vi in 10 min innan passet börjar. Efter träffen får den som vill stanna kvar en stund och prata - precis som när vi hängde i studion över en kopp te efter yogan!

Medlemssidan finns tillgänglig 24 timmar om dygnet för dig som är prenumerant: zolozyoga.teachable.com/p/balans

Välkommen!

Prisinformation

 

Vi erbjuder i första hand kurser med ett visst antal träffar. Du betalar ett fast pris för hela kursen och har en fast tid varje vecka med en plats till dig. Exempel: 10 v kurs 1590 kr. 

Kurserna varierar i längd beroende på säsong. 

På en del klasser kan du även komma på drop in och betalar då 175 kr per tillfälle. Sommaryogan erbjuder vi för 150 kr per träff. 

Du kan alltid se aktuellt utbud på zoloz.se/kurser eller under eventen här.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi som jobbar som på Zoloz heter Pia Burman och Ann Degerman. Vi är båda utbildade inom viryayoga - metoden som har en fot i öst och en i väst - med ett tydligt fokus på hälsosamma rörelser. Pia är utbildad hälsovägledare och Ann är socionom. Vi väver in filosofiska teman på klasserna som stöttar dig även utanför yogamattan.

Vi vill att du ska känna dig riktigt nöjd när du går från vår yoga!

Vägbeskrivning

Just nu hittar du oss enbart online. Lättast är att navigera från hemsidan zoloz.se

Under sommaren erbjuder vi sommaryoga tillsammans utomhus i Skellefteå.

Faciliteter

  • Kaffe/Te
  • Kök
  • Onlinebokning
  • WC/Toalett
  • Året runt öppet

Hitta hit