Stängt för dagen

Stiftsgården Skellefteå

Skellefteå

Stiftsgården är mer än boende, restaurang och konferens. Stiftsgården är en plats för stillhet, rekreation, möten och måltidsupplevelser. Här välkomnas hela människan med öppenhet, gästfrihet och omtanke för att möta sin inspiration, sin tro, sig själv och varandra. Genom att skapa utrymme för rofylld närvaro och inspirerande samvaro så vill vi bidra till ett hållbarare liv.

På gården samsas fler byggnader och verksamheter, var och en med sin unika prägel. Här finns Prästgårdens rika historia och bevarade miljöer, Pehrkällarens unika restaurangmiljö från 1600-talet, Isbodens café, Stiftsgårdens restaurang, hotell, vandrarhem, konferens, Gustafs bibliotek, Stiftsgårdens kapell, Pastorsexpeditionen och själavårdscentrum. 

Stiftsgården ligger bara ett stenkast från Landskyrkan, Bonnstan, Medlefors och strandpromenaden och med cykelavstånd in till Skellefteå centrum.

Varmt välkommen till Stiftsgården!

Kontaktinformation


931 44 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-725700

E-post: info@stiftsgarden.se
Hemsida: http://www.stiftsgarden.se/

Öppettider

På helger är receptionen stängd, men du kan fortfarande bo hos oss. Boka ditt rum i vandrarhem eller hotell på info@stiftsgarden.se under vardagar.
  1. Idag10:00-16:00
  2. Onsdag10:00-16:00
  3. Torsdag10:00-16:00
  4. Fredag10:00-16:00
  5. LördagReception stängd
  6. SöndagReception stängd
  7. Måndag10:00-16:00

Receptionen är öppen på vardagar kl. 10-16 och bokningsförfrågan skickas via mail till  info@stiftsgarden.se


Under sommaren har vi telefonen stängd, och vi nås  via mail på info@stiftsgarden.se Vi finns här på gården, så fråga oss gärna om du är här på plats och har någon fundering.


Kapellet har öppet för våra gäster 07-22 varje dag.


Restaurangen är öppen för bokade familjemiddagar, firanden, avsked och konferensmåltider. Det finns möjlighet att boka er egen matsal för sällskapet. Välj mellan Pehrkällaren, punschverandan, salongen eller lilla matsalen.


Vårt sommarcafé Isbodens meny hittar du på www.isboden.se Isboden har öppet till den 12 augusti, tisdag-torsdag kl 11-16, fredag-lördag kl 11-20. Lördag den 5 augusti är Isboden stängd pga bröllop på gården. 


Varmt välkomna till oss! 

Fakta

30 hotellrum med totalt 52 bäddar. Vandrarhem med 16 rum, enkelrum, dubbelrum och 4-bäddsrum. Restaurang, Isboden café, konferens, kapell, Stiftsexpidition, självavårdscentrum.

 

Hitta hit