Hotell Malmia erbjuder en härlig weekend på längdskidor

Skellefteå

Välkommen till en sportig och hälsosam vinterhelg i Skellefteå. Detta paket vänder sig till dig som gillar att åka skidor! Skellefteå är känt för våra många välpreparerade skidspår runt omkring hela kommunen. Totalt finns ca 185 km längdskidspår där Vitberget levererar banor av elitklass och för dig som vill spendera tid i spåret. Efter en dag i frisk luft kan vår relaxavdelning med bastu och utsikt över Skellefteå passa bra. Läs gärna mer på Visit Skellefteås skidguide

Best Western Malmia Hotel erbjuder logi med en fräsch och hälsosam frukost med en blandning för vuxna och barn. Som gäst har du även tillgång till vår lugna relax och bastu. Perfekt för att återhämta dig från en fin dag på skidor.

Checka in på fredag och stanna ända till söndag, i paketet ingår:

Två nätters logi
Frukostbuffé
Fri tillgång till relax med bastu
Fritt Wifi
Och du, reser du lätt packad..? Ingen fara, på Hyras hemsida kan du hyra all utrustning du behöver. Perfekt när stora familjen ska åka iväg på äventyr!

Vår personal finns tillgängliga för tips och rekomendationer för mat och shopping.

Du bokar genom att ringa receptionen på 0910-732500 eller maila till reception@malmia.se

Prisinformation

Pris för del i dubbelrum inklusive två nätter på hotell, och självklart vår fräscha frukostbuffé, tillgång till bastu och vår relax allt för endast 1595 SEK per person.

Enkelrumstillägg 200kr/natt.

Barn upp till 9 år bor gratis i befintlig säng, önskas extrasä säng tillkommer 300kr eller en resesäng för de allra minsta för 100kr per natt. 

Ett begränsat antal parkeringsplatser finns på hotellet för kostnad 110 SEK/natt, biljett löses vid incheckning.

 

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit