Privatyoga 1:1

Skellefteå, Sweden, Skellefteå

Prisexempel

4250 kr
Startpaket fem träffar
Visa alla priser
Privatlektioner i yoga kan vara nåt för dig om du… 

Aldrig har yogat förut
Du kanske känner dig nervös för att gå till en yogastudio som nybörjare och vill lära dig grunderna på egen hand först. På privatyogan tar vi det i ditt tempo, du får lära dig grunderna utan att någon annan ser på och ställa alla frågor du har direkt till mig/din lärare. Det är en trygg miljö och vi möts där du är!

Du har en skada eller kronisk värk
Jag vet hur det är att försöka yoga eller träna med skador och värk och en av mina största glädjeämnen är att lära ut sätt som vi kan anpassa övningarna på utifrån de fysiska förutsättningar vi har! Vi är alla olika och ibland, tex när vi är skadade, kan vi behöva anpassa övningar lite extra mycket.

På en privat yoga med mig kan jag ge dig förslag och övningar att göra för att underlätta de rörelser vi göra i yogan – och i vardagen! Vi utforskar tillsammans vad som funkar i din kropp!

Du har ett särskilt mål du vill uppnå
Kanske vill du lära dig en specifik position som känns utmanande? Kanske vill du få bättre balans eller bli starkare? Oavsett vilket mål du har kan jag stötta dig i att nå det. Jag kan inte lova att du uppnår det inom en viss tid, men jag kan hjälpa dig längs vägen! 

Du behöver stöd längs vägen!
Att få till en yogarutin i sin vardag är verkligen inte det lättaste, men om du bokar in regelbundna träffar med mig är det mer sannolikt att det blir av. Jag kan också hjälpa dig med motivation, planering och att ta dina första steg mot ett liv med mer balans.

Dessutom får du alltid…

  • Min fulla uppmärksamhet och ett skräddarsytt pass efter dina önskemål
  • Utforska olika anpassningar tills vi hittar rätt positioner och lägen för dig – och dina favoriter!
  • Själv påverka längs vägen. Om nåt inte känns bra berättar du det och vi kommunicerar hela tiden för att hitta rätt!
  • Möjlighet att anpassa efter dagsform. Om du känner dig trött och slut kan vi fokusera på återhämtning, har du energi kan vi göra ett mer fysiskt pass osv. Det är du som står i centrum!Jag lyssnar och guidar dig utifrån dina mål! Under klassen har vi hela tiden en öppen kommunikation och bäst effekt får du om du bokar regelbundna träffar. 

Boka

Kontaktinformation

Strandgatan 17A
Skellefteå, Sweden
Kontaktperson: Pia Burman
Telefon: 070-5468627
Telefon: 070-5468627

E-post: pia@zoloz.se
Hemsida: https://zoloz.se/halsosamtal/

Öppettider

Vi kommer överens om en tid då vi ses. Vi kan träffas varje eller varannan vecka på en stående tid eller så kan vi ses för en enskild träff. Du bokar tid med mig via mail: pia@zoloz.se. Jag är på plats senast 15 minuter innan och 15 min efter vår avtalade tid.

Prisinformation

  • Startpaket fem träffar: 4250 kr
  • Ett enstaka tillfälle: 1100 kr
  • Privat grupp: 1900 kr per gång

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Du hittar oss inne i centrum, på en lugn gata nere vid älven. Entrén är vid Strandgatan 17. Du promenerar snabbt från torget eller busstationen och kommer du med bil kan du parkera utanför studion, på vägen, eller vid Nordanåområdet.

Hitta hit