Öppet till 22:00

Skellefteå Camping

Skellefteå

På citynära Skellefteå Camping finns allt för att skapa en innehållsrik semester för alla i familjen. Den fyrstjärniga Campingen erbjuder stugor, rum och campingplatser för ett bekvämt boende året om. 

Skellefteå Camping erbjuder fina servicebyggnader, lekplatser, butik och kostnadsfritt trådlöst internet. Det finns möjlighet att kombinera en aktiv semester med shopping, kulturupplevelser och lata dagar. Campingen är belägen på Vitbergetsområdet som erbjuder roliga aktiviteter och träningsmöjligheter året om. Här finns cykelbana, motionsslingor, utomhusbad, äventyrsgolf, tennisbanor samt stadens utbud på gångavstånd. Sommarsäsong på Skellefteå Campingen innebär familjeaktiviteter varje dag och evenemang runt om Skellefteå kommun.  

Skellefteå Camping är mitt i Vitbergets vinterparadis med moderna ski-in/ski-out stugor. Barnvänliga Vitbergsbacken passar perfekt för den alpina debuten. Här finns två nedfarter med liftar, barnbacke med åkband samt en rolig fun-park med hopp och rails. Här finns upplysta längdskidspår för motionärer och hårda tävlingsspår i världsklass. 

Skellefteå Camping erbjuder konferensmöjligheter med teknisk utrustning och konferensfika. Kontakta oss för mer information

På Skellefteå Camping är husdjur tillåtet i de flesta boendekategorierna. Ta gärna kontakt med oss för hjälp att hitta ett djurvänligt boende

Populära besöksmål med gångavstånd är Skellefteås stadskärna och Sara Kulturhus, handelsområdet på Solbacken, badhuset Eddahallen och Skellefteå Kraft Arena.

Stugor
Skellefteå Camping finns stugor för alla behov. Det finns stugor i olika karaktärer med 2 till 8 bäddar, med eller utan vatten och ett antal tillgänglighetsanpassade stugor.
LÄS MER HÄR

Camping
Skellefteå Camping är en åretruntantläggning som erbjuder campingplatser året om. Vardag som helg, sommar som vinter – campa när lusten faller på.
LÄS MER HÄR

Rum
På Skellefteå Camping finns två vandrarhem med totalt 26 rum i varierande storlek. Det finns både enklare rum med vandrarhemsstandard och rum med hotellkänsla.
LÄS MER HÄR

Boka

Kontaktinformation

Mossgatan
Skellefteå
Telefon: 0910-735500

E-post: skellefteacamping@skellefte...
Hemsida: https://www.skelleftea.se/s...

Öppettider

  1. Idag08:00-22:00
  2. Söndag08:00-22:00
  3. Måndag08:00-22:00
  4. Tisdag08:00-22:00
  5. Onsdag08:00-22:00
  6. Torsdag08:00-22:00
  7. Fredag08:00-22:00

Hitta hit