Besök hemsidan för öppettider

Skellefteå Camping

Skellefteå

En naturskön semestervistelse med citypuls. Det är Skellefteå Camping i ett nötskal. Bo fenomenalt och prova de ruskigt många aktiviteter som väntar på området och bara ett stenkast bort. Tempererat utomhusbad, sportarenor och själagörande spaanläggningar till skön shopping på bekvämt gångavstånd.

Bättre går knappast att få. Känd för sina många soltimmar och förstklassiga boende i stuga, rum, husvagn eller husbil, ligger Skellefteå Camping lummigt inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet. Vår fyrstjärniga anläggning är öppen året runt och rymmer allt från toppmoderna konferensmöjligheter, skidspår i SM-klass och funpark vintertid till motionsslingor, tempererat utomhusbad med vågmaskin och vattenrutschbana sommartid. Högsäsong betyder såklart massor med aktiviteter och evenemang att frossa i både här på campingen och runt om Skellefteå.

Populära besöksmål är Stadsfesten i slutet av på juni och Matfesten i augusti. På gångavstånd finns shopping i city och Handelsplats Norr Solbacken, badpalatset Eddahallen, Boda Borg och Skellefteå Kraft Arena. Dessutom aktiviteter för de allra minsta och kostnadsfritt trådlöst internet

Boka

Kontaktinformation

Skellefteå Camping
Mossgatan
Skellefteå
Telefon: 0910-735500

E-post: skellefteacamping@skellefte...
Hemsida: https://www.skelleftea.se/s...

Öppettider

För aktuella öppettider vänligen besök våran hemsida.
  1. IdagBesök hemsidan för öppettider
  2. SöndagBesök hemsidan för öppettider
  3. MåndagBesök hemsidan för öppettider
  4. TisdagBesök hemsidan för öppettider
  5. OnsdagBesök hemsidan för öppettider
  6. TorsdagBesök hemsidan för öppettider
  7. FredagBesök hemsidan för öppettider

Mer från Skellefteå Camping

Utbud

Hitta hit