Skellefteå Golfklubb

Skellefteå

Skellefteå Golfklubb en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen.

Rönnbäcken flyter som genom hela bana och på vissa hål utgör den ett naturligt hinder för golfspelarens taktiska förmåga.

Närheten till klubbhuset och alla praktiska faciliteter är också en stor fördel på klubben. Efter spelet är det skönt att sitta ner och njuta av god mat och dryck i vår mycket omtyckta Restaurang.

Vill du som golfare fortsätta dagen med träning har vi en stor Driving Range samt flera närspelsområden.

Vi erbjuder även flera olika företagsevent med allt från tävlingspel till konferens och utbildning i vårt toppmoderna konferensrum. Vi har utrustat lokalen med Ricoh Interactive Whiteboard D6510 för videomöten och alla andra praktiska funktioner som underlättar er dag hos oss. 

Vår golfbutik ingår i Golfstore-kedjan som är Europas största On-Course butiksnätverk. Vi erbjuder kläder, skor och golfartiklar från de största och bästa tillverkarna till Garanterat lågt pris. 

Varmt välkomna till oss på Skellefteå Golfklubb!

Kontaktinformation

Rönnbäcken 12
93192 Skellefteå
Telefon: 0910-779333

E-post: m.ericsson@skellefteagolf.se
Hemsida: http://www.skellefteagolf.se

Öppettider

Banan öppnar i slutet av maj och är öppen under dygnets ljusa timmar och så länge det är plusgrader. Behöver du hjälp så har vi generösa öppettider i vår reception. Kansliet har öppet Måndag - Torsdag kl. 9.00 - 17.00 samt  Fre kl.8.00 - 12.00

Fakta

Grundad 1967

27 + 9 hål

1500 medlemmar

Ca 60 000 besök/årligen

5 km till centrum

Restaurang

Golfshop

Stora träningsytor

PGA-utbildade tränare

Golfbilar

Faciliteter

  • Golf
  • Gratis WiFi
  • Konferensmöjligheter
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Uteservering

Hitta hit