Drivecenter Arena

Fällfors, Skellefteå

Drivecenter Arena i Fällfors är en unik anläggning som utvecklats under många år. På det 361 hektar stora området, som tidigare nyttjats som ett militärt flygfält, finns förutom Sveriges nordligaste racingbana även ett hotell, stora konferenslokaler – och en stor variation av aktiviteter året om.

Hos oss finns oändliga möjligheter för terräng och asfaltkörning. Våra banor och aktiviteter riktar sig till allt från nybörjare till avancerade förare. Områdets storlek på 360 ha med ca 80 ha asfalterade vägar gör det möjligt att kombinerar flera olika aktiviteter samtidigt.

Vi har verksamhet året om med olika typer av events, passande både för små grupper och större sällskap. Vi erbjuder olika typer av banor, verkstad, depå, restaurang, VIP-faciliteter, konferenslokaler och boende. Vistelsen kan alltid kombineras med event eller utbildning.

Restaurang och boende (151 bäddar) inne på området gör det enkelt att vistas på Drivecenter Arena. Att köra från ban- och övningsområden tar max 5 min för att sedan parkera direkt utanför restaurangen och boendet. 

På racingbanan sker det olika typer av publika evenemang men den används också i vår dagliga verksamhet. Körutbildningar, testverksamhet och företagskörning är några av alla aktiviteter.

Hitta hit