Konferens hos oss på Lövångergården

LÖVÅNGER, Skellefteå

På Lövångergårdens konferenser hittar ni alla möjligheter för bra och effektiva möten, med en blandning av god mat, spännande övernattningar i Lövånger kyrkstads 1700-tals stugor. I en rogivande miljö med unika lokaler tar vi emot allt från två till 200 konferensgäster samtidigt.

Umgås gör man också här, både med varandra men även med naturen. Våra bästa idéer är kanske en skogspromenad i rofyllda Gärdefjärdens naturreservat och sen få äta en god middag från vårt kök, goda drycker från lokala bryggerier och avnjuta detta tillsammans med vårt omåttligt populära livemusikquiz där VD:n själv slänger på sig sin gurra och lirar sköna låtar halva kvällen lång. 

För de som "bara" tycker om att umgås, har vi biljardbaren öppen till er, med lite biljardspel, goda drycker, musik och öppen spis. Kan det bli mysigare? 

Avsluta sedan kvällen i din alldeles egna kyrkstuga från 1700-talet, upprustad med både ett litet kök och badrum. Och den viktigaste frågan, kommer du vakna av "någon" som diskar i köket eller får du sova i frid hela natten lång? 

Vi finns till för er och det är ni som bestämmer exakt hur ni vill ha er konferens. 

Bor gör man alltså i Lövånger kyrkstads oerhört charmiga och unika kyrkstugor. Dessa stugor är upprustade årligen och har en god standard. Samtliga stugor har eget badrum och varje stuga är unik med mellan 1 till 6-bäddar. Kyrkstaden tar sommartid upp till 110 övernattningsgäster och under vintertid cirka 40 gäster.

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från E4:an, ta av i Lövånger, skyltar mot Lövånger Kyrkstad.
Kör 600 meter igenom Lövånger.
Man hittar Lövånger kyrkstad på vänster sida. Efter stugbyn ta vänster.

Hitta hit