Lövångergårdens Konferens

Lövånger, Skellefteå

På Lövångergårdens konferenser hittar ni alla möjligheter för bra och effektiva möten, med en blandning av god mat, spännande övernattningar i Lövånger kyrkstads 1700-tals stugor. I en rogivande miljö med unika lokaler tar vi emot allt från två till 200 konferensgäster samtidigt. 

Bor gör man i Lövånger kyrkstads oerhört charmiga och unika kyrkstugor. Dessa stugor är upprustade årligen och har en god standard. Samtliga stugor har eget badrum och varje stuga är unik med mellan 1 till 6-bäddar. Kyrkstaden tar sommartid upp till 110 övernattningsgäster och under vintertid cirka 40 gäster. 

Äter gör man i Lövångers restaurang, där valmöjligheterna är oändliga. Vill man ha trerätters, korvbuffé eller kanske vegetariskt? Eller varför inte lära sig göra egen sushi för att sedan avnjuta den ihop? Vi fixar det ni är sugna på :) 

Umgås gör man också här. Kanske via ett live-musikquiz? Eller varför inte ta en guidad tur på Ostens lager i Ånäset? Andra roliga aktiviteter vi har att erbjuda är exempelvis "Prova-på dans", "Lövångergårdens knasiga 5-kamp" eller varför inte "Binda blommor"?

För de som "bara" tycker om att umgås, har vi biljardbaren öppen till er, med lite biljardspel, goda drycker, musik och öppen spis. Kan det bli mysigare? 

Vi finns till för er och det är ni som bestämmer exakt hur ni vill ha er konferens. 

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Från E4:an, ta av i Lövånger, skyltar mot Lövånger Kyrkstad.
Kör 600 meter igenom Lövånger.
Man hittar Lövånger kyrkstad på vänster sida. Efter stugbyn ta vänster.

Hitta hit