Edelviks trädgård & Café

Edelviks Trädgård

BURTRÄSK, Skellefteå

Vid Edelviks herrgård från 1817 hittar du en unik och vacker trädgård som är tillgänglig för alla. Här kan du verkligen tillfredsställa alla sinnen! 

För trädgårdsälskaren finns här mycket spännande att titta på - allt från äldre barr- och lövträd med spännande historia till äppelträd, grönsaksodling, kryddland och perennplanteringar. För dig som är intresserad av hållbar odling utan gifter i nordliga förhållanden, har du verkligen möjlighet att se den fungera här. 

I denna underbara herrgårdsmiljö kan du även sommartid avnjuta en lättare lunch eller någon sötsak i trädgårdscaféet. Alla bakverk kommer från Edelviks eget bageri. Passa också på att besöka Edelviks trädgård de kvällar livemusik framförs på den charmiga utescenen och smaka samtidigt på de lokala delikatesser som erbjuds, kanske med ett gott glas vin eller öl till?  

Det finns goda möjligheter till övernattning på det pittoreska hotellet i anslutning till trädgården. Där erbjuds trevliga rum med egen dusch/WC samt frukost i herrgårdens matsal. Du kan hyra cyklar för en tur på egen hand, eller varför inte boka någon av de guidade dagsturer som erbjuds; “Smaka på Burträsk” eller “En rundtur i sägnens och berättelsens landskap”. 

Kontaktinformation

Skelleftevägen 1
BURTRÄSK
Kontaktperson: Ove Johansson
Telefon: 0914-795100
Telefon: 070-2740101
Bokning: 070-2740101

E-post: tradgard@edelvik.se
Hemsida: www.edelvik.se/tradgard

Öppettider

1 JULI - 8 AUGUSTI 2020

ONS - LÖR KL 11-16

Hitta hit