The Bishops Arms

Skellefteå

The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa gastropubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. 

The Bishops Arms i Skellefteå ligger beläget mitt i centrum vid möjligheterna torg. Gastropuben är en härlig blandning av restaurang, pub och bar där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Här kan du njuta av god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö på en afterwork eller varför inte på en drink, öl eller matbit efter shoppingrundan eller innan bion.

På menyn hittar du allt i från klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish n’ Chips till mindre smårätter och välsmakande desserter, och givetvis kan du alltid hitta vegetariska och veganska mat- och dryckesalternativ. Vi är mäkta stolta över våra lokala råvaror som är noga utvalda och ackompanjerar våra naturliga smaker i menyn som byts ut fyra gånger om året.

Take Away
Vi erbjuder 10 % rabatt på hela vår meny för er som väljer att njuta av vår mat hemma istället. Även alkoholfri öl och dryck finns för avhämtning, ring och boka din Take Away.

Öppettider

Hitta hit