Konferenspaket på Scandic

Skellefteå

Konferenspaket efter dina behov!
Vi erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från halv-, dags-, och kvällspaket till dygnspaket med övernattning. Med våra olika konferenspaket och erbjudanden vill vi göra det enkelt för dig att fatta ett beslut och boka ditt möte hos oss. Vi hjälper även till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov.

HALVDAGSPAKET
Halvdagspaketet är perfekt för er som gärna möts en förmiddag eller eftermiddag istället för en hel dag. Utöver möteslokalen ingår en god frukost, ett frestande taste break och vår berömda lunch. Våra halvdagspaket finns tillgängligt på alla våra hotell. Priserna beror på datum och val av hotell.

DAGSPAKET
Vårt dagspaket för konferens kan bokas för en eller flera dagar och finns tillgängligt på alla våra hotell. Priserna beror på datum och val av hotell.

DYGNSPAKET
Dygnspaket kan bokas på alla våra Scandichotell. Med vårt dygnspaket kan du på ett effektivt sätt kombinera mötet eller konferensen med en god natts sömn.

Vi hjälper även till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov. Vill du komplettera med en aktivitet i anslutan till ditt arrangemang, kan vi ge tips på bra aktiviteter som kan passa.

Välkommen att kontakta oss på telefon och mejl alternativt skicka en mötesfrågan direkt till hotellet, så återkommer vi till dig!

Boka

Hitta hit