Julbord

Dessertbordet, 2019

DFC-Din Fest på Campus

Skellefteå

Här hittar du Din Fest i stan! Välkommen till hjärtat av Campus-här hittar du restaurang och café i luftiga lokaler med Skellefteås bästa utsikt!

DFC är restaurangen som har en härlig puls och hit är alla välkomna, vare sig du befinner dig inom Campusområdet eller inte!

Det finns alltid en lunchbuffé som innehåller minst 2 varmrätter och 1 veg varmrätt, soppa, salladsbuffé, hembakat bröd och kaffekaka-väl värt ett besök! Stora lokaler med mycket luft och ljus erbjuds också.

Övre plan kan man hyra för bröllop eller annan större fest, det är gott om plats och har en härlig utsikt över stan och älven. Här serverar vi våra populära julbord bl.a. Vi är även stolta att Jazzklubben Boston huserar hos oss under deras säsong.

Vi driver också vårt lilla mysiga café som heter Cafélicious där man är välkommen att slå sig ner och fika, prata eller bara vara och njuta av utsikten och omgivningen. 
Allt vårt fikabröd, matbröd, mackor, smörgåstårtor, bakelser och tårtor är hembakat i vårt bageri-kan inte bli mer lokalproducerat än så!

Din Fest Catering
Cateringfirman för dig med god smak! Din Fest är ett självklart val när du behöver mat till något evenemang eller tilldragelse vare sig det är privat eller eller via ett företag.

Din Fest har levererat mat till Skellefteborna sen 2003. Här har det aldrig funnits några färdiga menyer utan alla tillfällen är skräddarsydda utifrån önskemål och möjligheter. Privat eller företag-vi hjälper alla som vill och behöver. Bröllop, dop, minnesstund-vi är med er genom hela livet! Vi använder lokala råvaror så långt det är möjligt och har en gedigen vana att catera allt från julbord till midsommarbrickor.

Res med kollektivtrafiken

Faciliteter

  • Take away
  • Lunch
  • Café
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Frukostservering
  • Kaffe/Te
  • Parkering

Hitta hit