Sommarstugan Café Strandudden

Boliden, Skellefteå

Känn dig som hemma! Sommarstugan bjuder på svensk idyll när den är som allra bäst. Flagglinan som slår lätt mot flaggstången när vimpeln vajar i luften. En alldeles enastående utsikt över den gröna böljande marken ut mot Stortjärn. Fantastiskt gott hembakat fikabröd som kan avnjutas ute på altanen, i skogsbrynet eller i gungan. Varför inte avnjuta en glass på badlakanet när solen värmer som bäst. Den pittoreska sommarstugan bjuder in till självservering, som om du vore hemma i din alldeles egna lilla stuga. Avnjut morgonkaffet eller njut av ett dopp och en glass efter jobbet. Året till ära passar vi på att uppmärksamma den lokala malmfyndigheten i vårt fikautbud. I ett samarbete med Bolidens badhus erbjuder vi en träningsstation som alla kan delta i dygnet runt.

I sommarstugan finner ni fantastiska hembakade kakor, klämmor, allergibröd, ekologiskt kaffe, läsk och glass. Alla kakor är naturligtvis styckeförpackade. Ett sällskap åt gången är välkomna in i stugan där du köper ditt fika. Alla bord är placerade ute med stort avstånd för att erbjuda en så trygg och avkopplande upplevelse som möjligt. Fikabrödet går tack vare sin singelpaketering mycket bra att köpa med sig till en picknick, till husbilen eller till eftermiddagskaffet hemma. För den loppissugne finns det möjligheter till lite fynd och sommarläsning.

Sommarstugan Café Strandudden drivs ideellt av EFS Boliden som vill att alla ska känna sig välkomna och i lugn och ro kunna avnjuta vårt fina sommarställe. Strandudden HotMeal, som under lång tid varit vår klassiker, erbjuds numera i form av möjligheten att köpa med sig den etiopiska pepparn hem tillsammans med vårt fantastiska recept.

Kontaktinformation

Strömforsvägen 6
936 91 Boliden
Telefon: 070-3838739

Hemsida: https://www.facebook.com/Ca...

Öppettider

Stängt för säsongen 2021

Prisinformation

Swish och plusgiroblankett

Faciliteter

  • Uteservering
  • Lekplats
  • Badstrand
  • Parkering

Hitta hit