Sommarstugan Café Strandudden

Boliden, Skellefteå

Sommarstugan bjuder på svensk idyll när den är som allra bäst! Flagglinan som slår lätt mot flaggstången när vimpeln vajar i luften. En alldeles enastående utsikt över den gröna böljande marken ut mot Stortjärn. Oemotståndligt gott hembakat fikabröd som kan avnjutas ute på altanen, i skogsbrynet eller i gungan. Eller varför inte avnjuta en glass på badlakanet när solen värmer som bäst. Den pittoreska sommarstugan bjuder in till självservering, som om du vore hemma i din alldeles egna lilla stuga. Här kan du avnjuta allt från förmiddagskaffet till ett dopp och en glass efter jobbet.

I sommarstugan finner ni underbara hembakade kakor, klämmor, allergibröd, ekologiskt kaffe, läsk och glass. Alla kakor är omsorgsfullt styckeförpackade. Borden är placerade ute med avstånd för att erbjuda en avkopplande stund. Fikabrödet går tack vare sin fina paketering mycket bra att köpa med sig till en picknick, semestertripp eller eftermiddagsfikat. För den loppissugne finns det möjligheter till lite fynd och sommarläsning.

Strandudden HotMeal, som under lång tid varit vår klassiker, erbjuds numera i form av möjligheten att köpa med sig den etiopiska pepparn hem tillsammans med vårt fantastiska recept.

Sommarstugan Café Strandudden drivs ideellt av EFS Boliden som vill att alla ska känna sig välkomna och i lugn och ro få njuta av vårt fina sommarställe. 

Störst av allt är Kärleken - Känn dig som hemma!

Kontaktinformation

Strömforsvägen 6
936 91 Boliden
Telefon: 070-3838739

Hemsida: https://www.facebook.com/Ca...

Öppettider

Café Strandudden - Sommarstugan är stängt för säsongen. Välkommen åter sommaren 2024!

Prisinformation

Swish och plusgiroblankett

Faciliteter

  • Uteservering
  • Lekplats
  • Badstrand
  • Parkering

Hitta hit