Paintball på flashpoint

Byske, Skellefteå

Paintball året runt är den perfekta upplevelsen för kompisgäng, firmafester, kick-offer, möhippor, svensexor, och andra som vill ägna en dag åt pricksäkerhet, strategi, hjältemod och närkontakt med den Norrländska naturen.

Paintball är i grunden en enkel idé. Lag sätts mot lag och beväpnas med så kallade markörer som skjuter färgbollar, och sedan gäller det att markera spelare i det motstående laget. Mycket enkelt, och ofantligt roligt. Den här är vårt vanligaste uppvärmingsspel, sedan finns det en uppsjö av olika mer eller mindre intensiva speltyper att välja mellan. Populära spel som capture the flag, nuke och critical 10 höjer tempot rejält och sätter er samarbetsförmåga på prov.

MAT & SAMKVÄM
Kombinera gärna ert besök med mat från någon av våra menyer eller varför inte spendera en stund efter er bokning vid vår mysiga och natursköna grillplats. Här kan ni koppla av till god mat och skryta om vinster och heroiska bravader. Vill ni även kombinera Paintball med våra andra aktiviteter så går även det bra. Det går att välja mellan allt från 3-kamp till ärofyllda gladiator- och sumo matcher.

Det finns även ett Café att hyra i nära anknytning till mångkampsbanan och spelfälten. 

PRISLISTA

Boka