Meat us - BBQ & Smokehouse

Skellefteå

BBQ är en tillagningsmetod där man använder indirekt värme och rök för att tillaga maten. Idag ser vi barbecue som något av det mest amerikanska som finns och nästan alla delstater har sin specifika stil på vilket sätt man tillagar maten på grillen. Här på Meat us inspireras vi främst av den amerikanska södern med lite spännande lokala inslag. 

Njut av en kväll hos oss tillsammans med dina vänner!
Vi lovar att erbjuda grymma grillrätter med samma glöd som du hittar i den amerikanska södern, i en miljö där du och dina vänner kan hänga och njuta av god mat & dryck! Där också vi som personal gör allt för att minnet av din besök hos oss ska kopplas ihop med en riktigt god känsla, att vår restaurang blir ett ställe du och dina vänner gärna återvänder till.

Vi är främst ett steakhouse för köttälskare men erbjuder givetvis rätter för att alla preferenser. Vår meny är skapad ur passion med ett brett utbud av både, kött, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Vi vill hylla det genuint amerikanska, med en avslappnad atmosfär i kombination av mat och dryck med en tydlig koppling till söderns mat- och dryckeskultur, där vi vill skapa harmoni genom hela måltiden.

VISA MENY - ÖPPETTIDER

Välkommen till oss!

 

Boka