RUFF Skellefteå

Skellefteå

Välkommen till Sveriges skönaste golfklubb för indoor golf

Att ta golfen från golfbanorna kan ses lite som en synd, vi vet. Därför valde vi på RUFF att ge våra TrackMan 4-simulatorer en inomhusmiljö och helhetsupplevelse indoor-golfen förtjänar. Resultatet? En riktigt schysst golflounge Sverige aldrig tidigare skådat – RUFF.

Vi bryr oss om detaljerna.
Vissa skulle kalla oss petiga, men för oss är det en självklarhet. RUFF står för golfupplevelser utöver det vanliga och vi älskar att överträffa våra besökares förväntningar. Låt oss förklara hur.

För att spelet i en simulatormiljö ska upplevas verklighetstroget och för att du som golfare ska känna dig bekväm är tekniken och miljön helt avgörande. Förutom att alla våra anläggningar är utrustade med de senaste TrackMan-simulatorerna är våra burar ordentligt tilltagna i såväl bredd som höjd och djup. På väggarna sitter de allra tåligaste slagdukarna, i taket hänger marknadens bästa projektorer och under dina fötter ligger konstgräsmattor av högsta kvalitet. Allt för ett spel i världsklass.

Men som vi så ofta vill understryka handlar inte ett besök på RUFF bara om att uppleva golfen. Det handlar lika mycket om umgänget, gemenskapen och trivseln. Vi har därför designat alla våra anläggningar som trivsamma golflounger, utrustade och inredda med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Vår servicedisk står dessutom alltid bemannad och här kan du både beställa mat och dryck, låna golfutrustning och få hjälp att navigera i TrackMans simulatorer.

En golflounge där du kan känna dig som hemma

  • 6 Trackman-simulatorer
  • Lounge
  • Gratis parkering
  • Mat & dryck
  • Låneklubbor

Läs mer om öppettiderna på RUFF Indoor Golf Skellefteås hemsida>>

Boka

Kontaktinformation

Skellefteå
Skellefteå
Telefon: 076-7771507

E-post: skelleftea@ruffgolf.se
Hemsida: www.ruffgolf.se

Öppettider

Alla dagar 09.00 – 22.00

Hitta hit