Längskidweekend på Comfort Hotel Skellefteå

Skellefteå

Välkommen till en Lyxig längskidweekend på Comfort Hotel Skellefteå, med skidor i bagaget!

Detta är paketet för dig som vill njuta av vintern i spåret men även hinna umgås och lyxa till det på Comfort Hotel Skellefteå. I Skellefteå väntar härliga upplevelser både för dig på elitnivå men även en skojig helg för hela familjen! 

I centrala Skellefteå har vi skidspår i elitklass på Vitberget, men varför nöja sig med det? Runt omkring i hela kommunen finns det mängder av välskötta spår. Läs gärna mer på Visit Skellefteås hemsida för mer för både information och aktuell spårstatus.

Checka in på fredag och stanna ända till söndag, i paketet ingår:

  • Två nätters logi
  • En tvårätters middag på restaurang Cinco
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till relax med bastu
  • Fritt Wifi

Och du, reser du lätt packad..? Ingen fara, på Hyras hemsida kan du hyra all utrustning du behöver. Perfekt när stora familjen ska åka iväg på äventyr!

Bokning sker via receptionen på telefon: +46 (0)910-711060 eller via epost: co.skelleftea@strawberry.se

Boka

Prisinformation

Pris för del i dubbelrum inklusive två nätter på hotell, en tvårätters-middag på Restaurang Cinco och självklart vår stärkande frukostbuffé, allt för endast 1790:- per person.

Enkelrumstillägg 200kr/natt.

Barn upp till 9 år bor gratis i befintlig säng, önskas extrasäng tillkommer 300kr eller en resesäng för de allra minsta för 100kr per natt. 

Ett begränsat antal parkeringsplatser finns på hotellet, däremot är platserna ej bokningsbara, biljett löses vid incheckning.

Hitta hit