Bankgatans Kafferep

Byske, Skellefteå

Bankgatans Kafferep är det lilla unika caféet där vår målsättning är att det ena besöket inte ska vara det andra likt! Allt fika bakas från grunden med största kärlek till hantverket. Sommartid erbjuder vi trädgårdscafé i trivsam hemmamiljö. Övriga tider på året erbjuds fika-catering (bakning på beställning) och take away-söndagar med dignande meny innehållande både fikabröd och matbröd. 

Hos oss sker också återkommande event som exempelvis kransbindarkvällar inför julen och kaffeprovningar på vårkanten. Hör gärna av er till oss för att skräddarsy just ert event! Kanske ett gammaldags kafferep med 7 sorters kakor med bokcirkeln, eller varför inte en träff med ledningsgruppen i det mindre företaget i ett trivsamt sammanhang?

Vi har inga fasta öppettider på sommaren eftersom trädgårdscaféet enbart erbjuder platser utomhus och vi är beroende av väder och vind. För aktuella öppettider, håll utkik på våra sociala medier eller här på Visit Skellefteå. Besök oss på Facebook eller Instagram (där vi heter bankgatanskafferep på båda ställena) eller vår webbsida där vi beskriver verksamheten djupare.

Vi blev stolta mottagare av utnämningen Årets Småföretag vid näringslivsgalan ALVAR i Skellefteå i mars 2023.

Hjärtligt välkommen!
Hälsar Sara Lindberg m. familj. 

Fakta

Obs: Caféet har inga regelbundna öppettider. Att komma och besöka oss är endast möjligt sommartid när vi har trädgårdscafé. Övrig tid på året öppnar vi ibland luckan vid utvalda tillfällen för take away-fika, samt arrangerar event för mindre grupper. Det går alltid att beställa fika/bakverk även om vi inte har öppet i luckan. 

Vi finns på Bankgatan 22 i Byske. Tillgängligheten är god eftersom all servering sker i samma plan. Toalett finns, dock ej RWC. 

Betalmedel är Swish, kort eller kontant. 
Innehar F-skattsedel.

Vägbeskrivning

Lämna E4 vid norra infarten till Byske, ta höger mot Fällfors. Bankgatan är första gatan till vänster. Du hittar oss i första fastigheten på gatan norrifrån sett. Caféet är situerat runt orangeriet som står på tomten. Parkering sker på västra sidan vägen vid den grusväg som fortsätter in i skogen västerut från Bankgatan.

Hitta hit