Öppet dygnet runt

Skelleftea Kayaking - Kyrkholmen

Skellefteå

Kajakuthyrning dygnet runt! Smidig och enkelt -boka online, få din kod, hämta & återlämna din kajak när det passar dig. Paddel, flytväst & kapell ingår.

Hur fungerar det?


BOKA
Boka genom att scrolla ner på denna sida eller genom att trycka här
Hyra kajak har aldrig varit enklare! Med vår obemannade kajakstation kan du boka online och få en kod för att enkelt låsa upp din bokade kajak. Det är enkelt, bekvämt och snabbt, så att du kan vara ute på vattnet på nolltid.

LÅS UPP
kajaken med koden som skickas ut en timme innan din bokning.
När du har gjort din bokning skickas en kod till din e-post. Ange koden och lås upp din utrustning genom att slå in koden och trycka "lås upp". 

PADDLA
Kajakpaddling är en enkel och säker aktivitet för nybörjare! Våra kajaker är designade för att göra paddlingsprocessen enkel och njutbar. Vi rekommenderar att nya kajakpaddlare paddlar med en vän och håller sig nära stranden medan de får självförtroende och erfarenhet.

ÅTERLÄMNING
När du är klar med din paddling återlämnar du kajaken i samma skick som du hämtat ut den. Använd gärna utrustningen på plats för att rengöra kajaken. Placera kajaken i samma slot som du hämtat ut den och lås nogrannt efter dig. Notera att om kajaken är återlämnad smutsig eller olåst kan en avgift tillkomma. Tack för visad hänsyn!


PRISLISTA
Fullständiga priser hittar du på vår hemsidaKontaktinformation

Kyrkstadsvägen
931 44 Skellefteå
Telefon: 46-0910221716

E-post: skellefteakayaking@gmail.com
Hemsida: https://www.skellefteakayak...

Öppettider

  1. IdagDygnet runt
  2. TisdagDygnet runt
  3. OnsdagDygnet runt
  4. TorsdagDygnet runt
  5. FredagDygnet runt
  6. LördagDygnet runt
  7. SöndagDygnet runt

Hitta hit