Vana Spoil Yourself

Skellefteå

VANA SPOIL YOURSELF

Unna er en vistelse där ni får njuta av ett härligt boende med en utsökt middag, ett lyxigt besök på Vana Spa inklusive hamamkit och en generös frukostbuffé dagen därpå.

BOENDE I DUBBELRUM
FYRARÄTTERS MIDDAG
SPA-ENTRÉ INKL. HAMAMKIT
LÅN AV MORGONROCK OCH TOFFLOR
FRUKOST & WIFI

FRÅN 1895 SEK/PERSON

SE VILLKOR OCH BOKA HÄR

Om erbjudandet
Varva ner och samla energi hos oss på The Wood Hotel i Skellefteå. Checka in och byt om till badrock och tofflor som väntar på rummet samt ett härligt hamamkit. Ta hissen 75 meter upp till Vana spa och njut av ett besök där ert välmående står i fokus i vår lyxiga spaanläggning med en imponerande utsikt över Skellefteås landskap. Sjunk ner i utomhuspoolen, koppla av i någon av våra bastur och njut av något gott att äta och dricka. Efter en rofylld stund väntar en oförglömlig fyrarätters middag (mellanrätter) på vår fantastiska restaurang Mandel. Sov sedan en god natts sömn i sköna sängar i ett av våra fina rum och vakna upp utvilad till en ny morgon. Njut av en generös och lokalproducerad frukostbuffé.

Vana Spa erbjuder även ett brett utbud av välgörande behandlingar för både ansikte och kropp som ni kan lägga till i ert spa-besök. Läs mer och lägg till en härlig behandling till ert besök här!

Bli medlem i Elite Hotels Rewards kostnadsfritt för att boka till bästa pris.
Åldersgräns 18 år för att besöka spa.

Hitta hit