Medborgarskolan

Skellefteå

Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först. Vi drivs av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. 

Vi på Medborgarskolan vet att ny kunskap väcker mod och nya möjligheter och får människor att våga säga vad de tänker och tycker. Vi gör vårt yttersta varje dag för att inspirera människor att utvecklas och hämta ny kunskap på ett lustfyllt sätt.

Medborgarskolan Skellefteå
Hos Medborgarskolan i Skellefteå har vi ett brett utbud av folkbildning och uppdragsutbildningar. Vi kan bland annat erbjuda kurser inom keramik, silver, mat, språk, musik, data, bokföring, släktforskning, snöskoter, vattenskoter, moped och handledarutbildning inför B-körkort.

Hyr våra lokaler
Här kan ni även hyra lokaler som kan anpassas för olika typer av evenemang såsom filmvisningar, bokreleaser, kundevent eller personalutbildningar. Vi har fyra olika mötesrum, en cafédel och ett matlagningskök med tre stationer!

Event för samhällsomvandlingen
Håll utkik efter våra event så som One Country - One Evening som är ett samarbete med Skellefteå kommun Welcome House och Expat and Friends Association. 

Hitta hit